Foto: AP Pension // Peter Olsson, adm. direktør

AP Ejendomme er snart klar til at påbegynde opførelsen af 29 moderne og bæredygtige boliger i Kolding med udsigt til Kolding Fjord. Totalentreprenøren JFP Murer & Tømrer A/S står for opførelsen af boligerne.

Inden længe kan AP Ejendomme påbegynde opførelsen af 29 moderne lejeboliger på Tvedvej i Kolding, hvor der nu er en godkendt lokalplan for området. Adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, ser frem til at begynde opførelsen de 29 boliger, og ejendomsselskabet er allerede i gang med opførelsen af den 19 etager store ejendom Kolding Sky.

Det er planen, at de nye lejeboliger, ligesom Kolding Sky, skal opføres bæredygtigt. De 29 boliger fordeler sig på 20 lejligheder og ni rækkehuse, hvor de kommende lejere får udsigt til Kolding Fjord. Lejlighederne bliver på ca. 98 kvm, mens rækkehusene bliver ca. 160 kvm fordelt på tre planer.

“Vi har gode erfaringer med at bygge i Kolding, da vi har et godt samarbejde med Kolding Kommune. Kolding er en by i vækst, og det er let at komme til og fra byen, uanset om folk kommer fra øst- eller vestsiden af Storebælt. De kommende boliger på Tvedvej rummer både lejligheder, rækkehuse og udendørsarealer. Boligerne komplementerer dermed de boliger, der kommer i Kolding Sky rigtig godt. Samtidig med at boligerne appellerer til borgere med flere forskellige behov,” siger Peter Olsson om de kommende boliger på Tvedvej i Kolding, der forventes færdige i foråret 2021.

Boligerne, der bliver opført af totalentreprenøren JFP Murer & Tømrer a/s, markerer det første samarbejde mellem de to parter. Boligerne forventes at blive certificeret med Svanemærket, som både gavner beboerne og klimaet: 

“Vores boliger på Tvedvej bliver moderne og bæredygtige boliger, der bliver certificeret med Svanemærket. En svanemærket bolig stiller krav til både materialer, byggeproces, brugsfasen samt affalds- og recirkuleringsfasen. En svanemærket bolig er godt for både beboere og klimaet. Det er første gang, vi arbejder sammen med JFP Murer & Tømrer a/s. Vi har fået et godt indtryk af dem og glæder os nu til at se de gode intentioner ført ud i livet,” fortæller Peter Olsson.

CEO hos JFP a/s, Jesper Friis Poulsen, er begejstret for totalentrepriseaftalen med AP Ejendomme:

“Vi er stolte over, at AP Ejendomme har valgt os til at stå for opførelsen af det spændende projekt, som AP Ejendomme opfører på Tvedvej. Det er et projekt, hvor der er tænkt over tingene. Samtidig er det særdeles spændende at opføre bæredygtige boliger. Vi ser frem til, at vi for alvor kan gå i gang med opførelsen af boligerne,” fortæller Jesper Friis Poulsen.

Tidligere artikelNy ledelse og strategi hos Rødbo Dør- og Vinduesfabrik
Næste artikelAnker Hansen & Co. ansætter ny byggeleder