Foto: CJ A/S’ nye bestyrelse fra venstre: Michael Møller, Karsten Thagaard, Brian Pedersen og Lars Martens Clausen.

Entreprenørvirksomheden CJ A/S i Fredericia har målbevidste planer om at fortsætte deres positive fremgang. Siden etableringen af CJ A/S for ni år siden har virksomheden øget top- og bundlinje samt udvidet produktionen med nye forretningsområder.

Direktør Hans Jørgen Ebbesen har skabt en solid markedsposition indenfor bygge- og anlægsopgaver, og med særlig fokus overfor industrikunder og tankanlæg.

Planerne stopper dog ikke her, da virksomheden ønsker at fortsætte sin sunde udvikling og vækst. I denne forbindelse er et af tiltagene udvidelsen af virksomhedens eksterne bestyrelse. Tidligere har Lars Martens Clausen, bestyrelseserfarne, været det eneste eksterne bestyrelsesmedlem i sin egenskab af bestyrelsesformand. Nu suppleres han i bestyrelsen af medejerrepræsentant Karsten Thagaard samt Brian Pedersen, Herning, og Michael Møller, Haderslev. 

Stor bestyrelseserfaring 

Lars Martens Clausen medbringer ligesom sine nye bestyrelseskolleger stor bestyrelseserfaring, da han blandt andet er tidligere koncerndirektør i Kohberg og direktør i Gram-koncernen. Brian Pedersen har solgt og udviklet flere virksomheder inden for produktion i sin karriere med afsæt i Herning. Michael Møller, som er salg- og marketingspecialisten, har en fortid i Fleggaard og Dangaard Telecom-koncernen. 

”Bestyrelsesmedlemmerne medbringer en fornem, forskelligartet erhvervserfaring og kan bidrage på vidt forskellige områder til vores virksomheds videre udvikling”, siger Hans Jørgen Ebbesen. 

”Bestyrelsen kan give inspiration til at vi får defineret den rigtige retning i en omskiftelig byggebranche, hvor emner som digitalisering og bæredygtighed bliver store fokusområder. Men også nye partnerskabsmodeller med vore nøglekunder kommer til at spille en nøglerolle”, siger Hans Jørgen Ebbesen og fortsætter 

”Ofte ser man ikke selv skoven for bare træer. Man ser ikke mulighederne eller måske truslerne med den fornødne klarhed i en travl og hektisk hverdag”. 

”Vi har haft en flot udvikling siden vores opstart, og har kunnet lægge på lag for lag, baseret på gode faglige egenskaber og erfaring inden for anlæg og byggeri årene igennem og med stor fokus på et godt arbejdsmiljø og nære kunderelationer. Men vi skal fortsat flytte os og lægge på. Derfor beslutningen om udvidelsen af vores bestyrelse”, siger Hans Jørgen Ebbesen.

I dag har CJ A/S godt 100 ansatte og har udover hovedkontoret i Fredericia også afdelingskontor i Langeskov på Fyn. Ydermere ejes selskabet af en række nøglemedarbejdere. 

Tidligere artikelNæstved Flisecenter er klar til DM i Skills 2020
Næste artikelJunglehostel på Nørrebro designet af Plan1 Cobblestone Architects