• Foto: perfekta PR // Rockpanels nye arkitektrådgiver, Anette Løff Hornung

Med ansættelsen af Anette Løff Hornung som arkitektrådgiver styrker facadeproducenten Rockpanel deres team. Hun skal fungere som konsulent for landets tegnestuer og inspirere til spændende facadeløsninger. Med ansættelsen sætter Rockpanel streg under deres øgede fokus på arkitekterne.

Facadeproducenten Rockpanel vil med ansættelsen af Anette Løff Hornung, 54, styrke dialogen med arkitekterne yderligere. Som arkitektrådgiver skal Anette Løff Hornung øge dialogen med tegnestuer i Jylland og på Fyn og således hjælpe arkitekterne med at finde frem til de helt rigtige løsninger til deres projekter:

“Hos Rockpanel sætter vi en ære i at tilbyde produkter, der tilgodeser kundens behov både i forhold til æstetik og holdbarhed. Vi vil give arkitekterne mulighed for at bringe deres visioner til live uden begrænsninger i det visuelle udtryk, og det skal Anette hjælpe med. Hun skal både inspirere med vores mange facadeløsninger og skabe et endnu stærkere bånd til tegnestuerne,” siger Business Manager Allan Lindboe fra Rockpanel.

Vil inspirere arkitekter

Senest har Anette Løff Hornung været Area Manager hos Equitone Fibre Cement, hvor hun fungerede som arkitekternes sparringspartner. Nu ser hun frem til at profilere Rockpanels talrige designs med et håb om, at hun kan inspirere arkitekterne til at lege med facadernes visuelle udtryk:

“Jeg har længe været fascineret af Rockpanels facadeløsninger, og jo mere jeg lærer om dem, jo større bliver min fascination. Man kan virkelig skabe mange spændende facader og give dem et helt unikt udtryk,” siger Anette Løff Hornung og afslutter:

“Min vigtigste opgave bliver at skabe et netværk med arkitekter i Jylland og på Fyn. Det skal give os en forståelse for de områder, de arbejder med, og jeg håber at kunne inspirere dem til, hvordan de i deres næste projekt kan forene design, miljø og bæredygtighed. Og så skal jeg selvfølgelig sprede budskabet om Rockpanel og de mange muligheder, som facadepladerne kan give. Her er der nemlig rig mulighed for at lege med det visuelle udtryk.”

Tidligere artikelLager- og logistikejendom skal blive Danmarks førende knudepunkt
Næste artikelArkitema Architects tegner akutsygehus og psykiatri i Norge