Foto: ADP A/S

Det nye 49.300 m2 store lager- og logistikbyggeri opføres i Taulov Dry Port, Fredericia, og skal være med til at udvide kapaciteten af attraktive og fleksible lagerløsninger i Danmark.

Efterspørgslen på ledige lager- og logistikfaciliteter er fortsat stigende, og mængden af ledige lagerejendomme er historisk lav nu. Det er derfor Taulov DryPort A/S opfører et nyt 49.300 m2 stort lager- og logistikbyggeri i 10,5 meters højde, som går under navnet ”Projekt Prinsessens Kvarter”. Dette sker som joint venture mellem ADP A/S og pensionsselskabet PFA og anses som et vigtigt skridt på vejen mod at blive Danmarks førende transportknudepunkt.

Foto: ADP A/S

Byggeriet er blandt de største i landet inden for lager og logistik, og med en særlig god beliggenhed får erhvervslivet en sammenhængende løsning. Beliggenheden giver direkte adgang til europæiske og skandinaviske markeder, samt en bedre mulighed for at opnå optimerede cut-off tider for transport- og logistikoperatører. Projektet er derfor ierhvervslivets interesse, som netop efterspørger effektiv godshåndtering og central beliggenhed. 

Flere løsninger fra RIB A/S er blevet benyttet til projekt ”Prinsessens Kvarter”. Her er der tale  om løsninger Byggeweb Projekt, Byggeweb Udbud, Byggeweb Capture og Byggeweb Digital Aflevering. ”Prinsessens Kvarter” vil blive opført i to etaper, hvor den første etape på 26.000 m2 forventes at stå klar ved udgangen af 2020. Den sidste etape på 23.300 m2 forventes at stå klar medio 2021. 

Tidligere artikelNye ejere til Home Erhvervscenter Sjælland
Næste artikelNy arkitektrådgiver styrker Rockpanel