Foto: // Home Erhvervscenter Sjælland

Erhvervsmanden Hans Tønder Jensen er sammen med partnerne Mikkel Søby og Henrik Svane ny ejer af en af Sjællands store erhvervsmæglervirksomheder. Overtagelsen sker som led i et generationsskifte med Torben Engholm, som har drevet Home Erhvervscenteret gennem en årrække.

Efter en årrække som indehaver af Home Erhvervscenter Sjælland har Torben Engholm som led i et planlagt generationsskifte nu overdraget erhvervsmæglervirksomheden til et nyt team. Det team består af erhvervs­manden Hans Tønder Jensen samt erhvervsmæglerne Mikkel Søby og Henrik Svane, der i forvejen er inde­havere af flere Home Erhvervscentre. Dermed er det et professionelt og erfarent team med en stor kontakt­flade til erhvervslivet og mange kommuner, som nu har overtaget mæglervirksomheden.

Stort potentiale på Sjælland
De nye ejere ser et stort potentiale for vækst i erhvervscentrets område – især i byer som Roskilde, Køge og Holbæk, men også i vækstområder som Greve, Ølstykke, Slagelse, Sorø, Vordingborg og Næstved. Her er store bolig- og erhvervsområder udlagt som udviklingspotentiale i nye kommuneplaner.

“I takt med de stigende priser og faldene afkastkrav på ejendomme i København søger investorerne i højere grad mod provinsbyerne på Sjælland. Det gør markedet interessant i en række byer,” siger partner Hans Tønder Jensen, som fra årsskiftet er ansvarlig for Home Erhvervscenter Sjælland.

Hans Tønder Jensen er uddannet HD (R) fra Handelshøjskolen i København (CBS) og har senest været hos Home Erhverv København. Tidligere var han økonomidirektør i en række virksomheder blandt andet hos grossistvirksomheden Lembcke A/S.

Samarbejde om den lokale by- og erhvervsudvikling
Hans Tønder Jensen har stor erfaring med køb og salg af ejendomme samt udlejning af lejemål gennem sine lederstillinger og bestyrelsesarbejde. Han ser imidlertid sin rolle i et større perspektiv end blot at skulle formidle ejendomme mellem virksomheder.

“Vi bor i et område af Danmark med enormt udviklingspotentiale. Jeg vil gerne involvere mig i byudviklingen i de større byer i vores dækningsområde og indgå i relevante samarbejder med ejere af ejendomme og andre interessenter,” fortæller Hans Tønder Jensen, som blandt andet har taget initiativ til en konference, der afholdes i marts om byudvikling i Roskilde.

“Som mæglervirksomhed vil vi også gerne bidrage til at trække nye virksomheder til de forskellige sjællandske byer, som på hver deres vis har gode forudsætninger for tiltrækning af virksomheder og arbejdskraft,” understreger Hans Tønder Jensen.

Tidligere artikelIndstil dit bud på Danmarks bedste renovering til RENOVER prisen 2020
Næste artikelLager- og logistikejendom skal blive Danmarks førende knudepunkt