Foto: Lars Krogsgaard

Har du set eller været med til at udføre en renovering, som fortjener at kunne kalde sig Danmarks bedste? Så kan du fra i dag indstille renoveringen til RENOVER prisen 2020. 

Nu kan du indstille den renovering, du mener er Danmarks bedste, til RENOVER prisen – uanset om du er håndværker, arkitekt, ingeniør, bygherre eller parcelhusejer. Udover selve æren af at kunne kalde sig Danmarks bedste, får vinderholdet en check på 100.000 kr.

Vinderen af RENOVER prisen er en renovering så eksemplarisk, at den fortjener at blive fremhævet til inspiration for fremtidige renoveringer.

”Vi er altid meget spændte på at se, hvilke renoveringer der kommer ind – og hvert år bliver vi overraskede over, hvor mange forskellige og nye typer af renoveringer, der er i Danmark. Det er vigtigt for os at få disse eksempler frem i lyset, så de kan inspirere andre. Og det er vigtigt for os at kåre Danmarks bedste, så det kan være et foregangseksempel for andre,” siger Lars Axelsen, adm. direktør i Grundejernes Investeringsfond.

Alle slags renoveringer skal frem i lyset
157 projekter blev sidste år indstillet til RENOVER prisen. Det var vidt forskellige renoveringer, såsom en gammel postgård, som i dag fungerer som attraktive kontorlokaler, en transformerstation, der i dag er et eksklusivt hotel, og en tidligere vindmøllefabrik i Viborg, der i dag er blevet til et mekka for streetkultur for børn og unge. Håbet for parterne bag RENOVER prisen er, at der igen i år vil komme indstillinger af mange forskellige typer renoveringer. 

”Målet med RENOVER prisen er at få alle slags renoveringer frem i lyset sammen med det brede, gode samarbejde. Både renoveringen af den private bolig og renoveringen af det store kulturprojekt. Vi håber meget, at vi igen i år vil se en stor spændvidde blandt de indstillede projekter,” siger Nina Kovsted Helk, filantropidirektør i Realdania.   

Udover selve RENOVER prisen vil der i år fortsat blive uddelt en specialpris. Den gives til et projekt, der ikke lever op til alle RENOVER prisens krav, men som på den ene eller den anden måde er præget af en form for originalitet og kreativitet, som fortjener at blive anerkendt.

Tidligere artikelByggebranchen rammes af KOL
Næste artikelNye ejere til Home Erhvervscenter Sjælland