Øget efterspørgsel fra kunderne i hospitalssektoren og pharma industrien skaber markant vækst hos Nordomatic, som efter opkøbet af Grue & Hornstrup etablerede en speciel Pharma-enhed, der nu leverer konkrete synergifordele til det krævende marked

Stigende efterspørgsel fra hospitalerne har sikret, at Nordomatics nye Pharma-enhed i Holstebro er kommet flyvende fra start med vækst i opgavemængden. Som en af Nordens førende aktører inden for Smart Buildings opkøbte Nordomatic i februar ingeniørvirksomheden Grue & Hornstrup A/S og samlede de to virksomheders kompetencer inden for hospitals- og pharma industrien til én stærk spiller på markedet.

Kombinationen af Nordomatics Smart Building-kompetencer og Grue & Hornstrups indsigt i de særlige krav til hospitalssektor og pharma industri har vist sig at være et åbent vindue i markedet, som Nordomatic nu udnytter. Kunderne har tydeligvis efterspurgt løsninger fra én leverandør fremfor at skulle kombinere flere specialiserede aktørers kompetencer og løsninger – og især rådgivning og service direkte hos slutkunderne er i høj kurs.

Særligt efterspørgslen fra hospitalerne har været markant, og vi har vundet flere opgaver inden for de specialiserede områder i hospitalssektoren bl.a. med systemopgraderinger og serviceaftaler. Samlet er vi kommet endnu tættere på vores kunder rundt om i landet, hvilket passer med vores strategi om at arbejde mere med rådgivning af slutkunderne samt opgradering og servicering af deres anlæg. Derudover har vi mødt stor interesse fra kunder med specialopgaver, der kræver en meget bredt og stærk teknisk viden. Derfor er vi lige nu i markedet for at søge flere medarbejdere til opgaver på hospitaler og inden for pharma“, siger salgsdirektør Jesper Bergenhammer Jensen fra Nordomatic Pharma.

Danske specialister i Norden

Med 160 medarbejdere alene i Danmark er Nordomatic en af de toneangivende aktører inden for intelligent bygningsdrift i Norden, hvor koncernen beskæftiger over 400 medarbejdere. De danske specialister inden for hospitalssektor og pharma bliver derfor både anvendt i Danmark og resten af Norden.

Det danske opkøb har ikke alene skabt efterspørgsel på de specielle kompetencer her i Danmark, men anvendes også i de andre nordiske lande. Vi har derfor spændende karrieremuligheder for folk, der også gerne vil arbejde nordisk. For at fastholde og udbygge vores position er det vigtigt at have de rigtige kompetencer ombord for at kunne levere løsninger, der på forkant med den teknologiske udvikling og kundernes krav. Derfor håber jeg, at Jesper Bergenhammer Jensen får mange ansøgninger til de ledige stillinger, der er åbnet i Pharma-enheden lige nu“, siger adm. direktør Toke Juul fra Nordomatic Danmark A/S.  

Nordomatic Danmark forventer at ansætte mellem fem og ti ekstra teknikere til opgaver inden for hospitalssektor og pharma industri.

Tidligere artikelNCC bygger parkeringskælder og forlænger tunneller i Universitetsbyen i Aarhus
Næste artikelNyt makkerpar kan give mere belægningsarbejde