Foto: MT Højgaard 

PATRIZIA har for nylig modtaget nøglerne til 176 boliger på A.C. Meyers Vænge i Københavns Sydhavn. Totalentreprenøren på projektet, som MT Højgaard har udviklet og solgt, har været Enemærke & Petersen.

I august 2017 indledte Enemærke & Petersen arbejdet med at opføre 120 lejligheder og 56 rækkehusboliger på A.C. Meyers Vænge i Københavns Sydhavn. Lejlighederne er fordelt over tre til seks etager hvoraf bebyggelsen forbindes af et grønt strøg fra syd til nord samt en grøn kile med cykel- og gangruter fra øst til vest. Kvarteret har fået navnet Teglbyen og ligger i et nedlagt industriområde.

– Da vi udviklede projektet, fokuserede vi på at skabe smukke boliger i skandinavisk design, der passede ind og bidrog til livet i Sydhavnen. Den vision delte vi med PATRIZIA, der købte projektet i 2017. Efterfølgende har Enemærke & Petersen udført et flot stykke arbejde som totalentreprenør, og vi har været til stede på pladsen som bindeled mellem dem og investor, siger Anne Kruse Damgaard, der er seniorprojektchef i MT Højgaard. 

Tillidsfuldt samarbejder har båret projektet igennem

I et boligbyggeri af denne størrelse, er det vigtigt med gensidig tillid for at projektet skal skal blive succesfuldt for alle parter. Et netop tillidsfuldt samarbejde har også været tilfældet på A.C. Meyers Vænge.   

– Vi har været optaget af at få etableret det gode samarbejde mellem samarbejdspartnere og på pladsen, som vi ved er helt afgørende i den her type projekter. Når tilliden er til stede, så finder man også løsninger på de udfordringer, der opstår undervejs. Og tillid og det gode samarbejde har båret projektet igennem, fortæller projektchef Kim Sachania fra Enemærke & Petersen.

Tidligere artikelBygma ekspanderer på Sjælland
Næste artikelDet er tid til, at træbyggeriet vokser i Danmark