Foto: Carina Stilhoff Hammer er tiltrådt stillingen som ny marketing manager for malingproducenten Beckers’ danske marked.

Beckers har i februar ansat Carina Stilhoff Hammer som ny marketing manager. Hun får til opgave at sætte kursen for den bæredygtige malingproducents marketingaktiviteter på det danske marked.

Solid erfaring fra byggebranchen og en bred ballast inden for marketingfaget. Det er, hvad 37-årige Carina Stilhoff Hammer har med sig i rygsækken, når hun fremover står i spidsen for malingproducenten Beckers’ marketingaktiviteter på det danske marked.

De bæredygtige takter, der kendetegner malingproducenten med de mange miljømærkninger, bidrog til at vække hendes interesse for Beckers-brandet:

“Jeg ser meget frem til at arbejde for en virksomhed med et stærkt fokus på bæredygtighed. Det er vigtigt at tænke bæredygtigheden ind i hverdagen, og inden for vores felt er omtanken for miljøet og mennesker særlig vigtig”.

Fra at bygge rum – til at definere rum

Den erfarne marketingprofil har slået sine folder inden for byggebranchen siden 2008 hos bl.a. Sika og Casco Schönox Danmark. Med jobskiftet er hun nu rykket fra byggeprodukter over til malingindustrien:

“Det bliver virkelig spændende at arbejde med en produktportefølje, der opererer på et visuelt plan. Ved hjælp af farver og nuancer kan vi skabe stemninger og udtryk, og hvor jeg tidligere har beskæftiget mig med produkter, der bygger rummet, skal jeg nu arbejde med produkter, der definerer rummet”.

“Hos Beckers skal jeg arbejde med teamet lokalt, men også på tværs af landene, og her bliver det min fornemmeste opgave at binde marketingaktiviteterne sammen, så brugeroplevelsen kommer i fokus og skaber mest mulig værdi for såvel kunder som team. Den opgave glæder jeg mig utroligt meget til at løfte”.

Gør det selv-projekter giver perspektiv

Forkærligheden for byggefaget afgrænser sig ikke til arbejdslivet. Beckers’ nye marketing manager er glad for forandring og har stor interesse for boligindretning, hvorfor der ofte er små byggeprojekter i gang i privatboligen. Hun afrunder:

“Der er en god synergieffekt i at lade min byggefaglige interesse strække sig fra arbejdslivet og ind i privaten, hvor jeg ofte har gang i små projekter. Det giver en god fortrolighed med de produkter og processer, som marketingarbejdet centrerer sig omkring. Kombinationen af min erfaring, mine personlige interesser og Beckers’ univers ser jeg som et rigtig godt match!”

Gør det selv-projekterne udspiller sig i Farum, hvor Carina Stilhoff Hammer bor med sin mand og børnene på 2 og 9 år.

Tidligere artikelJCN Bolig skal bygge 319 ungdomsboliger i Aarhus
Næste artikelHolbæks første svanemærkede etageejendom står klar