Projektet hedder JOURNALISTEN og opføres for ejendomskoncernen DOMIS og omfatter 319 ungdomsboliger med fællesarealer, parkeringskælder og tagterrasser. Vi er netop gået i jorden på JOURNALISTEN for at byggemodne projektet, og glæder os til samarbejdet.

Byggeriet er placeret bag den gamle Journalisthøjskoles hovedbygninger på Olof Palmes Allé. De ikoniske hovedbygninger bevares og kommer til at fungere som områdets beboerhus og kulturelle samlingssted med adgang til cafe, møderum, stort film- og konferencelokale og et væld af aktiviteter drevet af FO-fonden. Bygningerne kommer også til at huse det kendte Ovartaci Museum, som i sig selv bliver et besøg værd.

JCN Bolig har siden sommeren 2020 optimeret og regnet på projektet, hvilket har betydet, at vi kunne præsentere DOMIS for et velforbedret projekt med merværdi for alle parter. I december 2020 faldt de sidste aftaler faldt på plads med rådgivere og slutinvestor. I skrivende stund er vi gået i jorden på JOURNALISTEN med start på byggeriet.

Samarbejde og indsigt

JCN Bolig har et godt og stærkt samarbejde med DOMIS-koncernen. De kender os, og det gør det hele meget nemmere. Tillid er nøgleordet, når vi kommer med forslag til forbedringer og optimeringer, og man lytter til os. Sammen med DOMIS, SLETH Arkitekter og Ingeniør´ne har vi i et lille års tid arbejdet med JOURNALISTEN og processen er foregået i et meget tillidsfuldt klima ud fra et fælles mål om kvalitet, arkitektur og ikke mindst økonomi. Med hensyn til økonomi, så har vi kørt med åbne kalkulationer og givet DOMIS fuld indsigt i vore beregninger – det har så vist hvad vi kan, for at få projektet i den rigtige retning og gjort det muligt at ramme en ønsket “targetpris”, så projektet fungerer for alle parter. Med andre ord stoler vi på hinanden gennem tillid og et velkendt godt samarbejde. 

Ros af stadsarkitekten

Den oprindelige lokalplan er udviklet af SLETH Arkitekter i samarbejde med bygherre, DOMIS. SLETH Arkitekter har tegnet projektet og JCN Bolig har sammen med Ingeniører’ne bidraget til, at vi i fællesskab har fået skruet et rigtig godt projekt sammen- faktisk så godt, at projektet får ros af stadsarkitekten i Aarhus.

Markedet for ungdomsboliger i Aarhus

I Aarhus er der et stort behov for ungdomsboliger. Siden 2018 er der bygger mere end 3000 boliger til de unge studerende og flere er på vej, så det er et marked, der slet ikke er udtømt. JCN Bolig er nok også den totalentreprenør i Aarhus der har størst erfaring med at bygge ungdomsboliger, det er vi stolte af! JOURNALISTEN bliver både en markering af dette, men lige så meget et bevis på at tillid og godt samarbejde mellem udvikler, slutinvestor, rådgiver og totalentreprenøren JCN Bolig giver merværdi i et byggeri – den kendsgerning og det ry værner vi naturligvis om.

Tidligere artikelAjos a/s konsoliderer sig med frasalg af kranafdeling
Næste artikelMiljøbevidst malingproducent opruster med ny marketing manager