HYDRO-CON Elevator A/S

Hvem er HYDRO-CON
HYDRO-CON er Danmarks eneste producent af elevatorer og lifte og vi har beskæftiget os med det i mere en 30 år. Det giver os mulighed for at tilpasse vores produkter efter dit ønske, og de øvrige arkitektoniske forhold.

Vi sætter en ære i at leverer langtidsholdbare, dansk designede kvalitets løsninger som opfylder alle normer og standarder med hurtig leveringstid. Fælles for alle vores produkter er at de er meget robust, kan holde til det Nordiske klima og til at blive brugt mange gange dagligt i mange år. Læs mere om HYDRO-CON her.

Sammen finder vi den rette løsning
Skal du bruge en inden- eller udendørselevator, til privat, institution, offentlig eller erhverv? Vi er eksperter på vores felt og leverer kvalitetsløsninger udover det sædvanlige. Desuden håndterer vi alt fra A-Z i elevatorprojektet, og har leveret knap 5000 anlæg. Kontakt os angående dit projekt her.

Kontaktoplysninger:
HYDRO-CON Elevator A/S
Stæremosen 70,
3250 Gilleleje
info@hydro-con.dk
+45 48 36 54 00
www.hydro-con.dk

ARTIKLER

Produkter og services

Virksomhedens produkter

AluLet – Personelevator
Alulet serien består af elevatorer, elevatorlifte, og platformslifte som alle produceres og installeres med egen selvbærende aluminiumsskaft. De kan indbygges på meget trange mål, kan placeres inden- og udendørs, og kræver minimale bygningstilpasninger. De er særligt velegnet til indbygning i eksisterende byggeri hvor der ikke forefindes en elevatorløsning, eksemplvis på bygningsfacaden, indenfor ved eller i fortrappens frirum, som erstatning for køkkentrappen, eller gennem etagedæk. Læs mere om vores elevatorer her.

AluLet – Godselevator
AluLet godselevatoren er et professionelt stykke værktøj der kan tåle hårdhændet brug. Alle materialer inklusiv den selvbærende natureloxerede aluminiumsskaft er nøje udvalgte for at give den høj driftsstabilitet. Den har en løftekapacitet fra 250 op til 500 kg, løftehøjde på op til 20 meter, og leveres i en række størrelser. Der er ikke behov for grube eller separat maskinrum da den kan monteres direkte oven på eksisterende gulv og maskineriet er placeret i toppen af skakten. Læs mere om vores godselevatorer her.

HandiLet – Persontrappelift
HandiLet er vores robuste trappelift til brug for handicappede og svagtgående som har besvær med trapperne. Trappeliften er velegnet til montage på de fleste ligeløbstrappe indendørs som udendørs, og kan leveres i manuel eller automatisk udgave. Sikkerheden er første prioritet og brugen af trappeliften en simpel og behagelig oplevelse. HandiLet trappelift er CE mærket og findes med forskellige løftekapaciteter. Læs mere om vores persontrappelifte her.

TrapLet – Godstrappelift
TrapLet er en serie af godstrappelifte til professionelt brug som er designet til montering indendørs såvel som ude. trappeliftene er meget robuste og kan transportere gods fra 125 op til 500 kg pr. løft op ad et trappeløb. Liften optager minimal plads når ladpladen er slået op, og kan tilpasses stort set alle slags trappeløb, desuden kræver den et minimum af vedligehold. TrapLet gør transport af gods simpelt. Læs mere om vores godstrappelifte her.

RenoLet – Renovationslifte
RenoLet renovationslifte er trappe- og vertikallifte til brug ved renovationshåndtering. RenoLet lifte kan håndtere alle standard affaldscontainere og løfter helt op til 600 liters containere. Liftene er udviklet i samarbejde med de store renovationsselskaber og Arbejdstilsynet specielt til at transportere affaldscontainere op fra kældre hvor trappen enten er meget stejl eller meget snæver. Læs mere om vores renovationslifte her.

Special produkter
Vi producere en mængde specialløsninger som bliver fremstillet til meget specifikke formål, eksempelvis en en svømmehal eller en cykelelevator. Specialprodukternes mål bliver tilpasset det enkelte indbygningssted. Se vores udvalg af special produkter her. Vi fremstiller også specialelevatorer og -lifte på bestilling. Vi har igennem tiden været med til at udvikle produkter i samarbejde med arkitekter og entreprenører, samt konstruere produkter baseret på kundespecifikationer. Læs mere om special fremstillingsprojekter her.

Virksomhedens services

Rådgivning
Vi tilbyder rådgivning indenfor alle typer elevator og trappelift løsninger, ikke kun vores egne. Vi garantere mere end tom salgssnak, da det vigtigste for os er at du som kunde finder den rigtige løsning. Vi investere altid tiden i at se installationsstedet først, således at vi har de bedste forudsætninger for rådgivning. Læs mere om den rådgivning vi tilbyder her.

Produktion
Vi er den eneste elevatorvirksomhed som producere i Danmark, og sætter en ære i at vores produkter er af høj kvalitet. Det giver os desuden den fordel at vi kan producere, servicere og reparere ultra hurtigt i forhold til branchestandarden da vi har varelageret in-house. Læs mere om vores produktion her.

Installation
Vi installere og montere over hele landet, samt det øvrige Skandinavien. Vi montere inden- såvel som udendørs, og til en bred kundegruppe af privat personer, entreprenører, arkitekter, samt privat og offentlige erhverv og myndigheder. Læs mere her om montage og installation af lifte og elevatorer her.

Ned- og opsætning
Vi kan stå inden for, at vores anlæg er lavet i så god kvalitet, at de egner sig til at blive genbrugt ved flere lokationer. Derfor tilbyder vi den unikke service at nedtage og genopsætte vores anlæg ved ny lokation, eksempelvis hvis løsningen har været midlertidig. Læs mere her om hvordan nedtagning og genopsætning forholder sig i praksis her.

Service
Med en serviceeftersyn aftale hos os er du sikker på at vores serviceteknikeres fornemmeste opgave er at sikrer dit anlæg overholder gældende sikkerhedsstandarder, har optimal oppetid, driftsikkerhed, og lang produktlevetid med høj ydeevne. Læs mere om serviceaftaler med os her.

Sikkerhedseftersyn
Det er et lovkrav at elevatorer og lifte til personer samt gods skal have foretaget sikkerhedseftersyn af en certificeret sagkyndige indenfor forskellige intervaller afhængig af produktet, samt brugen deraf. Vi anbefaler derfor en serviceaftale der omfatter både sikkerhedseftersyn samt almen vedligehold. Læs mere om de lovpligtige sikkerhedseftersyn her.

Renovering
Efter mange års flittigt og til tider hårdhændet brug, bliver selv kvalitetsprodukter nedslidte på et tidspunkt. I stedet for at skifte hele anlægget som kan være en omkostningsfuld affære, kan man henvende sig til os, og få et tilbud på renovering. Læs mere om opgraderinger og renovation af elevatorer og lifte her.

Reparation
Vi foretager reparationer på landsdækkende plan, på alle hvor egenproducerede anlæg såsom elevatorer, platformslifte, godslifte, trappelifte, handicaplift m.m. Vi holder os til vores kernekompetencer nemlig de anlæg vi kender ud og ind, og det i sig selv er en kvalitetsstempling af din reparationen. Læs mere om reparationer her.