Foto: Pexels.com

Entreprenørfirmaet Jens Møller Gudhjem A/S har udvidet sin ejerkreds med to nye selskaber. De nye medejere, som nu ejer 50 procent af firmaet er henholdsvis Ocean Prawns A/S og TL-H Holding ApS. 

Et år præget af udfordringer. Sådan beskrives 2019. Faldende aktiviteter på Bornholm samt en uheldig sag i København, har rystet Jens Møller Gudhjem A/S, som ser sig nødsaget til at opruste med en bredere ejerkreds for derved at bibeholde det igangsatte aktivitetsniveau på hhv. Bornholm og Sjælland. Alt efter sæson, beskæftiger virksomheden 70-80 medarbejdere, der med gode partnere i ryggen kan se frem til en positiv tid. 

Derfor er det også en meget positiv direktør for Jens Møller Gudhjem A/S, Morten F. Q. Iversen, som udtaler: ”Vi skal have lagt 2019 bag os, og have mere fokus på vores kernekompetencer og salgsarbejde. Med den nye ejerkreds får vi arbejdsro og mulighed for at optimere virksomheden såvel på Bornholm som på Sjælland”, fortsætter Morten F. Q. Iversen. 

Bag partneren TL-H Holding ApS står bornholmeren Thomas Lind-Holm, der i snart to år, har siddet i Jens Møller Gudhjems bestyrelse: ”Qua mit arbejde i bestyrelsen og som ekstern konsulent for Jens Møller Gudhjem, har jeg et indgående kendskab til virksomheden, og ser derfor frem til at bidrage til udviklingen af det uforløste potentiale”. 

Endelig udtaler underdirektør Daniel Barslund, Ocean Prawns A/S: ”Jeg har stor respekt for, når en virksomhed udviser rettidig omhu og agerer derefter. Jens Møller Gudhjem har eksisteret siden 1946, og har gennem årene bidraget aktivt til udviklingen af Bornholm og ikke mindst en lang række arbejdspladser. Jeg er sikker på, at vi i den nye ejerkreds kan styrke og polstre virksomheden til fremtiden”. 

Tidligere artikelI København bor de dyrt og småt, i Jylland bor de stort og flot
Næste artikelScantruck er klar til ScanMek 2020 med Komatsu-milepæl