Foto: JCN Bolig // Projekt Møllehøj illustreret.

JCN Bolig har netop modtaget underskrift på opførelsen af 42 nye lejligheder på Møllehøj i det centrale Herning. Projektets bygherre er Bjarne Jørgensen med familie, som er tidligere ejere af Herning Varmforzinkning. Der er dermed tale om et samarbejde mellem to lokale virksomhedsejere, der strækker mere end 15 år tilbage.

JCN Bolig har i dag langt størstedelen af deres projekter i Østjylland og Storkøbenhavn på trods af at virksomheden har sit udspring i Vildbjerg vest for Herning. Dette er sket efter virksomhedens omdannelse fra “almindelig” entreprenør til specialist i boligbyggeri.

Men virksomheden er nu tilbage på sin gamle hjemmebane som totalentreprenør i projekt Møllehøj, hvor der skal opføres 42 lejligheder i høj kvalitet. Bygherren, Bjarne Jørgensen, har personligt lagt mange kræfter i at skabe det perfekte projekt, hvilket indebærer alt fra den gulvbelægning til ventilationsanlæg, hvor alt er undersøgt i detaljen. For at imødekomme de kommende lejers behov er der ovenikøbet lavet en kundeundersøgelser, hvilket resulterede i flere nyskabende løsninger.

Adm. Direktør, Flemming V.T. Rasmussen, udtaler følgende i forbindelse med projektet:
”Ingen tvivl om at markedet for boligprojekter for os er meget domineret af Østjylland og Storkøbenhavn, så det er naturligt blevet vores nye hjemmemarked.” og fortsætter 

”Det er derfor med ekstra glæde, at vi nu har underskrevet kontrakten på Møllehøj, så vi kan vise vores tidligere hjemmemarked, hvad vi nu kan præstere med vores boligspecialisering.”

Foto: JCN Bolig // Projekt Møllehøj illustreret.

Projekteringen er allerede påbegyndt og første spadestik forventes at finde sted i det tidlige forår 2020. Der vil herefter gå omkring et år inden byggeriet er indflytningsklart og med prøvelejligheder klar lige efter sommerferien.

Kort om JCN Bolig
Virksomheden valgte i 2013 at skifte navn fra JCN til JCN Bolig i forbindelse med valget om kun at opføre boliger i projektform. 7 år efter specialiseringen har virksomheden medvirket i adskillige byggerier af etageboliger, tæt/lav boliger, ungdomsboliger og renovering af boliger og opfører omkring 700 boliger om året.

Tidligere artikelDanmarks første kvindelige gulvlægger ansættes som konsulent
Næste artikelNyt hjerneskadecenter i Nykøbing skal bygges af lokal entreprenør