Foto: PR // Allan Petersen, Markedschef i ARDEX, glæder sig over at kunne byde velkommen til Mette Iversen. Dermed får ARDEX-holdet endnu en skarp gulvlægger.

37-årige Mette Konggård Iversen skrev i 2003 Danmarkshistorie, da hun blev landets første kvindelige gulvlægger med svendebrev. Nu er hun ansat som konsulent hos ARDEX, hvilket sker efter virksomhedens nylige lancering af den ambitiøse partnerskabsordning, GulvPartneren.

Der er i dag en større efterspørgsel på viden og knowhow inden for effektive gulvløsninger blandt håndværkerne i Storkøbenhavn. Grundet denne efterspørgsel opruster ARDEX sig med Mette Konggård Iversen, som deres nye tekniske konsulent. Hun kommer fra gulvvirksomheden ABC Gulve ApS, hvor hun de seneste to årtier har udført stort set alle typer af gulvopgaver for en lang række forskellige projekter. 

Mette Konggård Iversen fortæller følgende i forbindelse med hendes jobskifte:
“Jeg er først og fremmest en teamplayer, der lægger vægt på gode kolleger, og på at man løfter i flok. Som byggeriet ser ud i dag, hvor alle løber stærkt fra start til slut, er det afgørende, at der er et godt samarbejde hele vejen rundt”, og fortsætter:

“ARDEX er kendt i branchen for at være gode samarbejdspartnere, der sætter en meget høj faglig standard og står for løsninger, der både mindsker tidsforbruget og bidrager til bedre kvalitet. Det er jeg stolt over at blive en del af, og jeg ser frem til at komme ud og hjælpe kunderne med deres projekter.”

Høj faglighed i fokus
Mette Konggård Iversen startede sin tid i lære som gulvlægger tilbage i 1999, hvor hun blev færdig fire år senere hos ABC Gulve Aps. Der har hun været svend lige siden og netop nået at fejre 20-års jubilæum, forinden hendes skifte til ARDEX i november 2019.

“Da jeg startede i faget, søgte jeg læreplads alle steder, men ud over ABC Gulve var der ingen, der ville ansætte en kvindelig lærling. Fra første dag blev jeg imidlertid bidt af gulvfaget, og dét, at jeg er kvinde, har ikke gjort nogen forskel i forhold til det daglige arbejde. Fx var jeg da stadig med ude at lægge gulv tre dage før, jeg fødte mit første barn”, griner hun.

Markedschef Allan Petersen fra ARDEX mener uden tvivl at Mette Konggård Iversen bliver et stort aktiv for virksomheden, og udtaler følgende herom:
“Vi oplever voksende interesse for rådgivning om de rette valg af løsninger, og derfor har vi valgt at styrke teamet med endnu en skarp gulvprofil. Mette kommer med en solid håndværksmæssig baggrund og mange års erfaring i faget, så hun kender håndværkernes hverdag og udfordringer helt ind til benet.”

Fundament for forretningsudvikling
Den nye ansættelse sker umiddelbart efter at ARDEX har lanceret den ambitiøse partnerskabsordning, GulvPartneren, tilbage i oktober. Ambitionen er at supplere virksomhedens daglige rådgivning med konkrete kurser, som sigter mod at hjælpe håndværkerne med de nødvendige redskaber som der skal til for at de kan udvikle deres forretning.

Om GulvPartneren understreger Allan Petersen, Markedschef i ARDEX, følgende:
“Både produkter, byggeteknik, lovgivning og bygherrekrav ændrer sig hurtigt og ofte. Vi ser på den baggrund en vigtig opgave i at hjælpe gulvhåndværkerne med at skabe en god base for deres egen forretningsudvikling. Og det handler først og fremmest om at styrke deres faglige muligheder, ikke kun via den daglige rådgivning, men også via målrettet opkvalificering og certificering af håndværkerne på vores fabrik i Hedensted og hovedsæde i Herlev.”

Tidligere artikelUdviklingsprojekt vil sikre at flere udsatte kan få job i byggebranchen
Næste artikelJCN Bolig vinder stort byggeprojekt på sin gamle hjemmebane