Foto: PR // Martin Lund Knudsen (tv.), Carsten Møller (i midten) og Nikolaj Bjerngaard (th.).

Det er et par tunge seniorprofiler, der netop er blevet hentet ind til Premium Syscon A/S’ Advisory board: Martin Lund Knudsen kommer med mere end 20 års erfaring fra NCC Danmark, senest som Vice President og medlem af den danske direktion, mens Nikolaj Bjerngaard har positioner som salgs- & marketingdirektør i Unicon A/S samt kommerciel direktør hos Aalborg Portland på CV’et. 

”Vi er meget glade for at have fået to stærke kapaciteter med om bord og glæder os til at vise branchen, hvordan vi kan hjælpe med at nytænke hele måden, man bygger på i dag,” udtaler adm. direktør Carsten Møller.

Byggebranchen ses ofte som værende både konservativ og traditionelt tænkende, ssær når det gælder implementering af nye teknologier samt nye og mere effektive måder at arbejde og drive forretning på. Men der findes undtagelser: En af dem er råhus-entreprenøren Premium Syscon A/S, som skal stå for etableringen af VST-byggesystemet fra østrigske VST Building Technologies AG på det danske marked.

Premium Syscon har som den eneste leverandør af det patenterede byggesystem en klar ambition om at nytænke hele måden, man bygger på i Danmark. Dette stiller høje krav til både faglighed samt forretning, og virksomheden har derfor netop budt velkommen til et par tunge byggeprofiler i sit Advisory board.

– Vi kommer til at skubbe til vante forestillinger og udfordre nogle vaner, som er opbygget gennem mange årtier i branchen. Netop derfor ønsker vi så solidt et fundament som muligt, ligesom vores Advisory board omvendt skal være med til at sikre et tilstrækkeligt højt fagligt niveau, udtaler adm. direktør Carsten Møller. 

Stærke kompetencer inden for strategi og udvikling

Martin Lund Knudsen stoppede i 2018 som Vice President hos NCC-koncernen, efter mere end 20 år bag sig, hvor han stod med ansvar for marked, salg, tilbud og projektudvikling i Danmark.

Han driver i dag Tailor Business Consulting, der primært rådgiver virksomheder inden for strategisk kommerciel udvikling og vækst relaterede opgaver i byggebranchen. Derudover er han medejer af den hurtigt voksende platform ”Grow Your Business”, der er udviklet i samarbejde med Byggefakta A/S.

Martins fokus vil ligge på at hjælpe direktionen med at udvikle den kommercielle infrastruktur i Premium Syscon. Han fortæller: 

– Jeg ser et stort potentiale i at nytænke dele af byggeprocessen med fokus på at reducere både byggetiden og materialeforbruget markant. Det er en enormt spændende udfordring, hvor Premium Syscon kommer med et stærkt koncept, og jeg glæder mig til at bidrage til deres videre etablering på det danske marked. 

Nikolaj Bjerngaard er i dag selvstændig strategisk konsulent og rådgiver endvidere virksomheder om strategi, forretningsudvikling og kommercialisering. Han har over 7 års erfaring fra Aalborg Portland, hvor han senest var Commercial & Business Development Director, Nordic and Baltic region og en del af virksomhedens ledergruppe. Herudover har han siddet som salgs- & marketingdirektør i Unicon A/S.

– Premium Syscons system er allerede anvendt med stor succes i det meste af Europa, og jeg er overbevist om, at der også er et stort potentiale i Danmark. Derfor glæder jeg mig også over at være kommet med på rejsen og bidrage med min erfaring og knowhow inden for strategi, marked og produktudvikling, fortæller han.    

Carsten Møller påpeger afslutningsvis, at man hos Premium Syscon allerede kører på fuldt blus og er i gang med de første leverancer. Derfor er timingen perfekt for samarbejdet med de to etablerede brancheprofiler:

– Det er vigtigt at komme optimalt fra start, og her er jeg overbevist om, at Martin og Nikolaj er de helt rette til at hjælpe os med udviklingen og bidrage til at sikre, at vi kommer til at holde den rette kurs. Vi er rigtig glade for at have fået dem med om bord.

Tidligere artikelEntreprenører strømmer til kurser i den nye brandnorm
Næste artikelPlanet Huse investerer i fremtiden