Foto: Ikano Bolig // Ikano Bolig har ansat Julie Forsberg Høj (tv), Julie Juhl Jakobsen (midten) og Tais Pop Hansen (th) 

Ikano Bolig fortsætter udbygningen af aktiviteterne i Danmark og har derfor ansat Julie Juhl Jakobsen som projektleder, Julie Forsberg Høj som kommunikations- og projektkonsulent og Tais Pop Hansen som projektudvikler. 

For de tre nye medarbejdere har det været Ikano Boligs værdier, vækst med en udvikling på 1 til 10 ansatte på to år samt muligheden for selv at præge virksomheden, som har haft betydning for at takke ja til jobbet: 

”I mit job som projektleder skal jeg sørge for, at vi får det, vi har bedt om, når vi bygger boliger. Og at køberne får det, de forventer, så de får en god oplevelse. Derfor kan jeg rigtigt godt lide ideen om, at vi også engagerer os i boligkvarteret, efter at boligerne er bygget og afleveret, og på den måde bidrager til social bæredygtighed,” siger Julie Juhl Jakobsen, som er bygningsingeniør fra DTU og kommer fra en stilling som projektleder hos KAB.

”Det er virkelig spændende at blive en del af en mindre virksomhed og kunne være med til at sætte sit eget præg på jobbet. Og jeg glæder mig til en varieret hverdag med fokus på intern og ekstern kommunikation, salgsmaterialer og sociale medier,” fortæller Julie Høj, der er cand.comm. fra RUC og senest har arbejdet i ATPs kommunikationsafdeling.

”Det er spændende at få lov til at være med på den vækstrejse, som Ikano Bolig er i gang med. Samtidig glæder jeg mig til at bidrage med mit syn på tingene via min baggrund fra den udførende side af byggeprojekter. Det giver et ekstra perspektiv, når jeg skal udvikle projekterne i samarbejde med mange eksterne partnere, som varierer fra kommuner til forsyningsselskaber,” siger Tais Pop Hansen, som er uddannet elinstallatør og senest har været medejer af CR ELECTRIC.

Tidligere artikelAltan.dk fortsætter vækstspor og stabil fremgang 
Næste artikelUdbud og efterspørgsel: Boligkøbere har mindre at vælge imellem