Foto: Ikano Bolig

Ikano Bolig fortsætter deres vækst i Danmark og ansætter derfor Mette Sook Høgel som seniorprojektleder og Magdalena Misiak som kommunikations- og marketingchef. De glæder sig begge til at blive en del af en virksomhed i udvikling og til at bidrage til Ikano Boligs arbejde med nærvær, naboskab og fællesskab.

”Jeg har arbejdet ti år i den almene boligsektor og er vant til at have fokus på socialt ansvar og social bæredygtighed. Det vil også være en del af mit kompas, når jeg skal styre projekterne igennem fra udvikling og projektering til udførelse og opfølgning,” siger Mette Sook Høgel, som både har det sorte bælte i projektledelse og karate.

For lidt over to år siden skete etableringen af Ikano Bolig i Danmark og siden har virksomheden været på en vækstrejse.

”Det er altid spændende at være med til at bygge noget nyt op. Samtidig glæder jeg mig til at bruge hele min faglige spændvidde inden for PR, kommunikation og markedsføring. Og til at blive en del af en virksomhed med en stærk kultur og gode værdier,” fortæller Magdalena Misiak, der som triatlet med ironman på CV’et er vant til at favne flere discipliner.

Mette Sook Høgel er uddannet arkitekt og kommer fra KAB hvor hun har siddet som projektleder hos KAB, mens Magdalena Misiak er cand. comm. fra RUC og senest hos Brandhouse har været med til at opbygge en PR-afdeling.

Tidligere artikelRenovering af boliger sættes på samlebånd af NCC
Næste artikelNy chefjurist hos Gefion Group