Termix VMTD og Termix VMTD opbl. er populære til direkte forsyning af rumvarme og varmt brugsvand – og vi har nu gjort dem endnu bedre!

På overfladen ligner de to fjernvarmeunits sig selv, men bag isoleringskappen gemmer sig flere praktiske nyheder.

På den tekniske front er de to fuldisolerede fjernvarmeunits kendt for at levere høj komfort ved et minimalt forbrug af energi. Den nyeste opdatering har derfor koncentreret sig om at gøre det endnu nemmere for vvs’erne at installere og servicere de komplette units.

Der er for eksempel nem adgang til de vitale dele, bl.a. er en af de nyttige forbedringer ved det nye design, at den øverste del af isoleringskappen nu kan fjernes separat for hurtig adgang til de elektroniske dele af produktet.

En anden designændring er, at der indvendigt i isoleringen er indbygget kanaler, der gør ledningsføringen både hurtigere og nemmere. Der er samtidig integreret fire ledningsholdere inde i unitten. Dermed løses en udfordring, som de fleste vvs’ere kan nikke genkendende til; nemlig indvendige ledninger, der kommer i direkte berøring med varme rør og i værste fald resulterer i driftsstop.

Summen af små og store designændringer giver både et forfinet udtryk og en lang række praktiske fordele, når unitten skal monteres og serviceres, uden at det har været nødvendigt at ændre på det velkendte design.

Vi har valgt ikke at ændre bare for at ændre, så vi har eksempelvis placeret de seks studse i bunden af unitten præcis samme sted som på tidligere modeller. Den uændrede placering gør det nemt at skifte fra en gammel model af de populære fjernvarmeunits til de nye udgaver.

En af de ting, der ikke er ændret ved i de opdaterede units, er isoleringsevnen. Vi var i sin tid nogle af de første på markedet, der med fuldisolerede units kunne leve op til den nyeste standard DS452. I dag er den kompakte og innovative isolering af kabinetterne således en vigtig faktor i vores energieffektive fjernvarmeunits.

Læs mere her https://bit.ly/3gL0K7q

Tidligere artikelCirkulær byggeøkonomi giver vinylgulve endnu stærkere fodfæste
Næste artikelRejsegilde på Brunder Tårnhuse, Banegårdspladsen i Brønderslev