Foto: PR//SWEDOOR

I marts finder Skandinaviens største byggemesse sted. Her er dørproducenten SWEDOOR nomineret til Byggeriets Energipris for deres energivenlige tilvalg til hoveddøre.

Der er stor efterspørgsel på energibesparelser blandt danskerne, ifølge en undersøgelse af dørproducenten SWEDOOR med fokus på danskernes købsvaner med hoveddøre. Her svarer 48 procent af de respondenter, som overvejer at skifte hoveddør inden for fem år, at dørens energieffektivitet har en afgørende betydning for deres valg. 

Energieffektivitet er også et af fokusområderne på BYGGERI’20, der finder sted for 19. gang den 10 til 13. marts i Fredericia. Her er SWEDOOR nomineret til Byggeriets Energipris for ECO, som er et energivenligt tilvalg til hoveddøre. ECO er baseret på miljøvenlige og genanvendelige egenskaber, som lever op til kravene til lavenergihuse med ekstra høj isolering.

Det er en stor anerkendelse at blive nomineret til en så velanset og vigtig pris. Særligt inden for de senere år har vi oplevet en stigende interesse for miljøvenlige løsninger, og det er en udvikling, vi forventer, der vil fortsætte fremadrettet”, lyder det fra Peter Sejling, der er salgs- og marketingdirektør for SWEDOOR i Nordeuropa. 

Lindab A/S og Rockwoold A/S er også nomineret til Byggeriets Energipris. Prisen overrækkes sammen med Byggeriets Miljøpris, Byggeriets Arbejdsmiljøpris og Byggeriets Klimapris. Nomineringskomitéen for Byggeriets Klimapriser består af udvalgte repræsentanter fra byggebranchen, heriblandt Dansk Byggeri, Bygherreforeningen, Danske Byggecentre, Danske Arkitektvirksomheder og DI Byg.

Tidligere artikelGROHE uddanner udsatte unge til sanitetseksperter
Næste artikelIndbygningscisterne som gør det let for installatøren