Foto: GROHE Rapid SLX indbygningscisternen der er nem at installere, justere og forbinde med fremtiden.

Teknologi og design ændrer sig hele tiden, hvoraf badeværelser også skal fornyes. Med et nemmere og smartere design for både installatører og slutforbrugere, er indbygningscisternen GROHE Rapid SLX skabt til nutidens løsninger.

Nemt at installere

Ofte er en  indbygningscisterne forbundet med et større installationsarbejde og kan være svær at tilgå igen efter installationen. Den nye indbygningscisterne fra sanitetsvirksomheden GROHE er nem at installere og giver samtidig let adgang til justering af vandtilførslen efter installationen. 

Installatører kan nemt tilpasse vandtilførslen til det enkelte toilet, hvoraf forbrugerne undgår uønskede sprøjt ved for kraftige toiletskyl.

Indbygningscisternen GROHE Rapid SLX er nemmere at arbejde med, da man med udløbsregulatoren nu kan bruge alle typer af toiletskåle, blandt andet dem uden skyllekant, uden at være bekymret for kraftige toiletskyl,” fortæller Lars Mikkelsen fra L.m. Varme Og Sanitet.

Monteringsarbejdet klares på en enkelt dag

GROHE Rapid SLX kommer med en ny og mere fleksibel installationsboks, som indeholder både en vand- og en strømtilslutning. Rapid SLXs nye installationsboks forenkler fremtidige installationsprocesser, ved eksempelvis en opgradering fra et standardkeramiktoilet til et skylletoilet á la GROHE Sensia Arena. 

Derudover fås den nye installationsboks til Rapid SLX som standard med en kappe, hvoraf tilslutningen dermed nemt kan nås via åbningen bag porcelænet, og større samt mere omfattende indgreb kan undgås.

Lars Mikkelsen bekræfter, ”Nu kan man klare alt monteringsarbejdet på en enkelt dag uden at skulle brække hul i væggen og det hele, takket være den nye kappe og integrerede strømtilslutning. Jo mindre rod og indgreb man skal lave, jo gladere bliver kunderne og det er altid målet hos os i L.m. Varme Og Sanitet.

Fleksibilitet

​Rapid SLX er ydermere med til at skabe en større fleksibilitet hvad angår badeværelsesdesign, da det nu er muligt at tilpasse trykpladens udseende til den enkeltes stil. 

I denne forbindelse er det muligt at vælge mellem to forskellige størrelser af GROHEs nye trykplader. De fås begge i tre former og tolv farver, hvilket giver en frihed til i højere grad at integrere toilettets design efter egen smag. 

Tidligere artikelDørproducent nomineret til Byggeriets Energipris
Næste artikelKøbenhavn bliver værtsby for verdens største vandkonference