Foto: GROHE // En af de 1.200 unge, der er blevet uddannet som installatører i forbindelse med GROHE Dual Tech træningskurset.

I december blev 43 elever tildelt et internationalt anerkendt VVS-certifikat i Tondo på Filipinerne, da de har været til sanitetsvirksomheden GROHEs træningskursus Dual Tech. 

Sanitetsproducenten GROHE og nonprofitorganisationen Don Bosco Mondo e.V. er med deres uddannelsestilbud med til at sikre jobmuligheder til unge. I de seneste år har de sammen uddannet socialt udsatte unge i alderen 17 til 25 år til sanitetseksperter på Filippinerne samt i Mumbai og New Delhi i Indien.

Hjælper unge til at hjælpe sig selv og de lokale beboere

1.200 unge er blevet uddannet som specialister i nutidens sanitetsteknologi gennem GROHE Dual Tech træningskurset. De unge bliver sikret gode jobmuligheder, da de derfor kan imødekomme den store efterspørgsel på kvalificerede specialister indenfor sanitetsbranchen i udsatte områder. Samtidigt forbedrer de uddannede unge også mange lokale beboeres levevilkår, der oplever en mangel på brugsrør, sanitære faciliteter, hygiejneforanstaltninger og sundhedsvæsen. 

GROHE og Don Bosco Mondo e.V. og projektet Dual Tech bidrager således også til FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling frem mod 2030. Træningskurset bidrager især til mål #6 ”Rent vand og sanitet”, hvor målet er at sikre, at alle har adgang til vand og sanitet, samt at dette forvaltes bæredygtigt. 

Bæredygtige liv og bedre levestandarder

​GROHE har en 360 graders tilgang til bæredygtighed, som inddrager deres medarbejdere, leverandører, kunder, processer, produkter og deres sociale ansvar ligevægtigt. GROHE vil ikke kun udvikle ressourcebesparende produkter, der giver forbrugerne mulighed for at leve et mere bæredygtigt liv. De vil også involvere sig i diverse projekter såsom GROHE Dual Tech træningsprogrammet, der bidrager til at forbedre levestandarder. Projektet blev lanceret i Indien i 2009, som den første af sin slags i landet, af blandt andet GROHEs HR-direktør Michael Mager og Don Bosco Mondo.

Tidligere artikelGefion Group bygger stort moderne kollegie i Ballerup
Næste artikelDørproducent nomineret til Byggeriets Energipris