Foto: DEAS, Invesco // Den globale kapitalforvalter Invesco vælger DEAS 

Den globale kapitalforvalter Invesco og ejendomsforvaltningsselskabet DEAS har indgået et samarbejde, som omfatter Invescos ejendomsportefølje i Danmark. Invesco er med to nye store boligprojekter i Storkøbenhavn en ny investor på det danske marked.

Invesco har foreløbigt to nye store boligprojekter i Danmark, men flere af slagsen i deres pipeline. Virksomheden har indtil nu investeret i mere end 300 lejligheder i Danmark, som blandt andet dækker over 191 boliglejemål i Grønttorvet i Valby og 124 boliglejemål på Bryggens Bastion på Islands Brygge. 

”Vi er stolte over, at Invesco har valgt DEAS som samarbejdspartner, og vi glæder os til at servicere både Invesco og deres lejere. Samtidig understøtter Invesco vores strategiske satsning på servicering af både danske og udenlandske institutionelle investorer,” fortæller Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i DEAS.

Invesco ses som en efterspurgt samarbejdspartner, som deler passionen for hele tiden at forbedre performance excellence. Valget er dermed faldet på DEAS, fordi de matcher kundens internationale krav til compliance, tilbyder et sikkert leveranceapparat og har stærke rapporteringsløsninger. Det nye samarbejder indebærer blandt andet ejendoms- og selskabsadministration, samt rapportering og driftsledelse. 

”Kontrakten med Invesco taler ind i vores vækststrategi. 2019 har i positiv forstand været et hektisk år, hvor vi har sat mere end 300 nye ejendomme i drift. Dette har først og fremmest været for nye kunder, men også eksisterende kunder, som har bedt os om at servicere flere ejendomme,” fortsætter Henrik Dahl Jeppesen.

Tidligere artikelAarsleffs omsætning steget med 11,1% ifølge årsrapport
Næste artikelEffektivisering af opgavestyring sikrer millionoverskud