Foto: Woodliving.dk

Det danske møbelværksted og brand WOODLIVING, som tidligere er kendt fra tv-serien “Fra yt til nyt” på DR, søger nye ejere. Dette sker efter at den nuværende ejer Jeppe Rose er nødsaget til at prioritere mere tid sammen med familien på grund af sygdom. 

Jeppe Rose overtog ejerskabet over den lille familiedrevne møbelvirksomhed WOODLIVING efter sin far, Peter Rose, men nu har han valgt at finde nye ejere til at drive forretningen videre. Jeppe Rose har valgt at stoppe på værkstedet på grund af sygdom i familien, som derfor nu kræver hans fulde tilstedeværelse. Selv havde Jeppe Rose ellers et ønske om, at udvikle forretningen så den kunne imødekomme den stigende efterspørgsel på bæredygtige kvalitetsprodukter af genbrugstræ.

Virksomhedens historie
Møbelværkstedet og brandet WOODLIVING har helt fra starten specialiseret sig i at fremstille bæredygtigt interiør af genbrugstræ. Virksomheden blev stiftet tilbage i efteråret 2012 af Peter Rose, hvor hans søn, Jeppe Rose, trådte til i virksomheden samme år. Siden da er sønnen blevet hængende og de har sammen skabt en succesfuld forretning. Historien om far og søns forretningssucces blev de også kendt på i tv-serien “Fra yt til nyt” der blev vist på DR i 2013 og efterfølgende produceret i 3 sæsoner. I marts sidste år overtog Jeppe hele ejerskabet af virksomheden med et ønske om, at udvikle forretningen til at kunne imødekomme den stigende efterspørgsel på bæredygtige kvalitetsprodukter af genbrugstræ, som har vist sig gennem de seneste år.

Åben for seriøse bud 
Jeppe håber nu at finde nogen, som vil køre konceptet videre, da han stadig ser et stort potentiale i den forretning han har skabt sammen med sin far. Jeppe er derfor åben for bud på virksomheden, der blandt andet inkluderer mulighed for overtagelse af lejekontrakt til værksted, produkter, maskiner, hjemmesiden med mere

Alle seriøse bud kan sendes til info@woodliving.dk frem til den 20. februar 2020. Det er ved interesse også muligt at få tilsendt et dokument med yderligere informationer omkring hvad virksomheden nøjagtigt indeholder, hvoraf det ligeledes er muligt at komme forbi værkstedet.

Tidligere artikelBæredygtigt iværksætterhub bygges på Frederiksberg
Næste artikelVinduesproducent mærker stigende efterspørgsel på hurtig levering