Foto: Pexels.com

Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland, Dansk Byggeri lokalforening Lemvig og Lemvig Kommune er i løbende dialog om kommunen og lokale virksomheder. På det seneste møde talte de om kommunens mange spændende bygge- og anlægsprojekter og om muligheden for at indgå et samarbejde om at få endnu flere unge til at gennemføre en erhvervsuddannelse.

“Møderne med Dansk Byggeri giver os mulighed for at blive klogere på, hvad vi som kommune kan gøre for at skabe gode rammer og vilkår for vores lokale virksomheder. Samtidig er det en god anledning til at fortælle lidt om, hvilke projekter og mål vi har i kommunen. Vi har en rigtig god dialog,” siger Erik Flyvholm, borgmester i Lemvig Kommune.

På mødet blev der talt om muligheden for at indgå en partnerskabsaftale om sammen at få flere lokale unge til at interessere sig for erhvervsuddannelserne samt sikre praktikpladser til de elever, der starter på en bygge- og anlægsuddannelse. 

“Det er noget, vi i Dansk Byggeri har god erfaring med. 46 kommuner har indgået en partnerskabsaftale med Dansk Byggeri, så det er rigtig spændende, at Lemvig Kommune også vil se nærmere på muligheden. Og vi mødes gerne med kommunen igen for at uddybe fordelene ved et partnerskab,” siger Ivan Berthelsen, næstformand for Dansk Byggeri lokalforening Lemvig.

Til mødet aftalte Dansk Byggeri og Lemvig Kommune, at kommunen skal invitere de lokale bygge- og anlægsvirksomheder til et møde i løbet af 2020. Her kan kommunen så præsentere sine kommende anlægsprojekter, hvor der er mulighed for at tale om forskellige udbudsformer og andet, der har både kommunens og virksomhedernes interesse.

Tidligere artikelBrunswick Real Estate åbner kontor i Danmark med dansk landechef
Næste artikelÅrets idrætsbyggeri skal kåres – fire projekter er i spil