Foto: Holbæk Sportsby, Kild: Kullegaard.

Kåring af årets danske idrætsbyggeri 2020. Årets danske idrætsbyggeri skal hædres, og vinderen skal findes iblandt fire nominerede projekter, som spænder vidt og bredt. Lige fra rekreative arealer på energianlæg til fremtidssikrede sportsanlæg i forskellige størrelser.

Afstemningen er skudt i gang og vinderen af l årets danske idrætsbyggeri 2020 skal findes. De fire nominerede er Amager Bakke i København, Helsingør Stadion, Holbæk Sportsby, og K.B. Hallen på Frederiksberg. Der kan stemmes til og med den 20/02 2020, hvorefter vinderen annonceres på Nohrcons temadag ”Fremtidens idrætshaller og sportsfaciliteter 2020” d. 26/02/2020

Ny Pris

I flere år har Nohrcon kåret Årets skolebyggeri samt Årets sundhedsbyggeri, for at sætte fokus på de mange vellykkede byggeprojekter, som forhåbentligt kan inspirere mange andre. I år, 2020, udvides prisuddelingen, hvoraf Årets idrætsbyggeri også skal kåres. Udviklingen på området er nemlig accelereret med masser af prisværdige projekter med flere funktioner og store visioner.  

Prisen for Årets idrætsbyggeri 2020 offentliggøres til sidste på Nohrcons temadag ”Fremtidens idrætshaller og sportsfaciliteter” den 26 februar, hvor deltagerne først skal besøge tre nye idrætsbyggerier, inden dagen runder af med en workshop af adjunkt Jens Høyer-Kruse fra Center for forskning i Idræt på Syddansk Universitet.

Nøje udvalgt jury

En jury bestående af nøje udvalgte fageksperter har nomineret fire nytænkende, kreative og fremtidssikrede projekter. Dette er sket efter første rundt, hvor en lang række forslag blev indsendt. De bedste og mest visionære projekter er nu valgt og sat til offentlig afstemning.

Afstemningen løber til og med den 20/02/2020 Kl. 12.00

Tidligere artikelDansk Byggeri og Lemvig samarbejder om indsats for unge
Næste artikelNy standard for varmepumper er godt nyt for den grønne omstilling