Foto: PR // Jes Rovsing

Som led i en ny ekspansionsstrategi åbner Brunswick Real Estate kontor i Danmark med Jes Rovsing som landechef. Det primære fokus er på kontorer centralt placeret i København i partnerskab med en ny international investor. 

Brunswick Real Estate investerer i den nordiske region og forvalter aktiver for over 2 milliarder euro. Hidtil har Brunswick Real Estate været til stede på det svenske og finske marked gennem oprettelse af ejendomsselskaberne Regio og Kielo. Nu er Danmark næste led i en ekspansionsstrategi. 

Brunswick Real Estates nye udnævnte landechef, Jes Rovsing, har omfattende viden om det danske ejendomsmarked og en alsidig baggrund inden for ejendomsbranchen. Han kommer senest fra en stilling som Head of Transactions Denmark i Aberdeen Standard Investments. 

Jes Rovsing starter den 1. februar som den første ansatte på det danske kontor – men rekrutteringen af øvrige ansatte er godt i gang. 

Kontoret får adresse i Østergade 4 i København K. 

”Vi har bevist vores værd og opbygget betydelige ejendomsporteføljer med vores forretningsmodel; best-in-class indenfor kapitalforvaltning med ægte lederskab indenfor bæredygtighed, der skaber merværdi udover de økonomiske resultater. Danmark er et naturligt næste skridt i vores ekspansion, og markedet byder på mange interessante muligheder, ikke mindst det københavnske kontormarked. Vi er meget glade for at have Jes med ombord og er overbeviste om, at vi har fundet den perfekte kapitalpartner til at få succes,” siger Patrik Andersson, partner i Brunswick Real Estate.

“Jeg ser frem til at blive en del af Brunswick Real Estate og tage en ledende rolle i etableringen af forretningen i Danmark. Brunswicks forretningsmodel, langsigtede strategi og kerneværdier passer godt til mit værdisæt og måde at arbejde på. Jeg ser frem til at vækste Brunswick Real Estate i Denmark sammen med vores investorer,” siger Jes Rovsing, dansk landechef i Brunswick Real Estate.

Tidligere artikelAART og Årstiderne Arkitekter er finalist til MIPIM Awards
Næste artikelDansk Byggeri og Lemvig samarbejder om indsats for unge