Foto: CJ A/S

Med mange projekter på Fyn og flere i på vej åbner CJ A/S en afdeling i Langeskov den 1. november 2019.

CJ A/S har allerede mange ordrer på vej på Fyn og Vestsjælland. Der regnes lige nu på flere store boligprojekter og klassiske anlægsopgaver i Kerteminde, Odense, Nyborg og i Kalundborg. Derfor udvider CJ A/S med en afdeling i Langeskov, som skal supplere afdelingen i Fredericia.

“Vi har i forvejen et stort antal projekter på Fyn, og vores kompetencer efterspørges i langt højere grad, end vi har oplevet tidligere. Den efterspørgsel kan vi nu imødekomme ved at åbne en afdeling i Langeskov, lyder det blandt andet fra Jonathan Smetana,” vicedirektør i CJ A/S.

Kendt ansigt i spidsen
I spidsen for den nye afdeling i Langeskov står Michael Bøgelund Dalager, som har 35 års erfaring inden for entreprenørbranchen. Han har tidligere været projektleder i virksomheden og har været medejer i TC-anlæg, hvor han var med til at opbygge og udvikle virksomheden. I den nye afdeling i Langeskov bliver de primære opgaver at fastholde og videreudvikle kundegrundlaget på Fyn.

Fremtiden på Fyn
Indledningsvist kommer den nye afdeling til at trække på de medarbejdere, der allerede er i Fredericia, men i fremtiden skal der ansættes lokale medarbejder, fortæller den nye sektionsleder Michael Bøgelund Dalager. Virksomheden ser et fornuftigt vækstpotentiale i forhold til at udbygge markedet på Fyn:
“Vi har udarbejdet en realistisk 3-årig forretningsplan, hvor fokus er på at opbygge en solid, selvkørende organisation, der kan varetage størstedelen af opgaverne på Fyn, og mavefornemmelsen omkring hele projektet er rigtigt god,” siger Michael Bøgelund Dalager.

Tidligere artikelNy skole i Skærbæk klar til skoleåret 2020/2021
Næste artikelKolding Sky bliver det første svanemærkede etagebyggeri i Jylland