Foto: CASA

CASA opruster på udviklingsfronten i Øst og ansætter Camilla Drachmann Gram som udviklingsentreprenør for Udvikling Øst.

Horsensvirksomheden CASA har haft et godt år med en stigning på 45% i omsætningen, og de lander dermed på 2,6 mia. kr. for året. De vil nu skabe vækst på markedet i øst og ansætter derfor en ny udviklingsdirektør, som skal hjælpe virksomheden med at nå målet om at blive landets største udviklingsentreprenør. Det bliver Camilla Drachmann Gram, som kommer fra en stilling som udviklingsdirektør i Gefion.

“Camilla skal styrke vores udvikling øst for Storebælt. Hun skal opbygge en udviklingsafdeling, booste de strategiske initiativer og generere omsætning for 1 milliard kroner. Hun skal etablere og udvikle vores samarbejde med pensionskasser, ejendomsfonde og kapitalfonde i Øst,” fortæller Torben Modvig adm. direktør i CASA. 

For Camilla Drachmann Gram giver skiftet nye muligheder for at starte sit eget område op i CASA og komme helt tæt på beslutningsprocesserne. 

“Det er en ekstraordinær mulighed, jeg har fået. Jeg glæder mig til at blive en del af en super spændende virksomhed, som har gjort det rigtig godt,” siger hun og slutter: “Jeg er glad for den tillid, CASA har vist mig og vil gøre mit bedste for at opbygge en stærk og kompetent udviklingsafdeling i Øst.”

Om CASA:
CASA A/S er en af Danmarks førende virksomheder inden for udvikling, opførelse og renovering af fast ejendom. CASA A/S opfører alle former for byggeri i total- og hovedentreprise samt gennemfører renoveringsprojekter i hele landet. Virksomheden har en årlig omsætning på 2,6 milliarder kroner årligt og mere end 200 medarbejdere. 

Tidligere artikelHurtige besparelser kan koste dyrt
Næste artikelRingsted får 210 nye boliger i eftertragtet område