Foto: Wenzel Industrie

C.J. Truckservice ApS sælger og servicerer industrielle maskiner. I 2019 udvidede de forretningen til at inkludere import af dæk. 

Gennem årene har gaffeltruckforhandleren C.J. Truckservice ApS beskæftiget sig med reparationer på gaffeltrucks, industrimaskiner og entreprenørmaskiner i byggebranchen. 

I 2019 valgte C.J. Truckservice at udvide forretningen og nu tilbyde import af dæk. 

Efter test og forhandlinger kan virksomheden nu præsentere et fuldt sortiment af dæk i samarbejde med internationale samarbejdspartnere. C.J. Truckservice har selv direkte import, men har derudover et samarbejde med Onyx Gruppens tyske Wenzel Industrie – en af Tysklands største distributører af nye industridæk fra egne fabrikker. 

Samarbejdet sikrer den hurtige levering af kvalitetsdæk til favorable priser.

C.J. Truckservice har også indgået et samarbejde med italienske Marangoni, som er førende  inden for genanvendelse af dæk til entreprenør- og industrimaskiner. På den måde vil samarbejdet forsøge at løse en af dækbranchens største udfordringer med bæredygtighed.  

Gennem en højt specialiseret computerstyret regummieringsproces med en stærk gummiblanding genskabes dækkene og garanteres en ydeevne svarende til nyproducerede dæk – et virkelig stærkt produkt til konkurrencedygtige priser.

Tidligere artikelRenovering af PFA-bygning satser på DGNB Sølv-certificering
Næste artikelSikkerheden når nye højder hos Ajos