Foto: Region Hovedstaden, Pressemeddelelse via Ritzau // Michael Hyllegaard

Den nye senior projektchef i Center for Ejendomme for byggeriet af den nye fløj til børn, unge og fødende på Rigshospitalet bliver Michael Hyllegaard.

Tiltrædelsen af Michael Hyllegaard som ny senior projektchef sker den 1. februar 2020. Det bliver for BørneRiget, som bliver den helt nye hospitalsfløj for børn, unge og fødende ved Rigshospitalet. Tidligere har Michael siddet i en stilling i Region Midtjylland, hvor han var projektchef for det store sygehusbyggeri i Gødstrup.

”Jeg er rigtig glad for at kunne byde Michael velkommen som senior projektchef for BørneRiget i Center for Ejendomme og glæder mig utrolig meget til at få Michael med om bord. Jeg er sikker på, at han med sin baggrund også kan bidrage til at gøre os til en endnu mere professionel bygherre,” siger direktør i Center for Ejendomme, Mogens Kornbo.

Selv ser Michael frem til at føre projektet det sidste stykke mod realiseringen af byggeriet.

”Opgaven med BørneRiget er rigtig interessant for mig, fordi man her arbejder med en vision om en hospitalsfløj til børn, unge og fødende i verdensklasse i et ikonisk byggeri. I Danmark har vi brug for nogle fyrtårne i forhold til at kunne markere os globalt. Et samarbejde mellem Ole Kirk’s Fond og Region Hovedstaden gør blot opgaven endnu mere spændende” udtaler Michael Hyllegaard og fortsætter:

”Et andet vigtigt fokusområde bliver også at sikre, at de kommende kliniske medarbejdere har en føling med udviklingen i byggeriet frem mod deres kommende arbejdsplads. Succes skabes gennem dem, der bruger huset, det handler ikke kun om mursten”.

     

Tidligere artikelDansk museum tegnet af Bjarke Ingels, skal realisere gennem crowdfunding
Næste artikelNy testmetode optimerer facadeløsninger