Foto: De 4 nye rådgivere hos Byggeprojekt.dk (f.v.) Jesper Frank, Jørgen Klinck,
Morten Hirsch og Johnny Niekrenz.

Med 4 nye rådgivere styrker Byggeprojekt.dk den personlige service til byggeriets aktører – og tilbyder nu en komplet digital løsning med Projektweb, Udbud og Kvalitetssikring

Byggeprojekt.dk – som med Thomas Egelund og Jens Slott Johansen fik nye partnere ind i august 2019 – fortsætter væksten. Virksomheden har med ansættelsen af 4 nye rådgivere udvidet sin personlige service over for alle nuværende samt kommende brugere.

– Nu kan alle aktører i byggeriet udnytte fordelene ved at have en erfaren og branchekendt kontaktperson i deres område. Vores nye rådgivere har alle i en årrække arbejdet med salg og rådgivning af digitale IKT-løsninger til bygherrer, arkitekter, rådgivere og entreprenører, fortæller direktør Jens Slott Johansen.

Rådgiverne vil tilsammen dække Danmark. Jesper Frank: Region Hovedstaden og Bornholm. Jørgen Klinck: Midt- og Nordjylland. Morten Hirsch: Fyn, Sjælland og Storkøbenhavn. Johnny Niekrenz: Midt- og Sønderjylland.

Senest har Byggeprojekt.dk gjort sin digitale platform komplet med overtagelsen af værktøjet IssMan, til nem registrering af fejl og mangler – direkte på byggepladsen med mobil eller tablet. Dermed kan byggeriets aktører få en samlet løsning med Projektweb, Udbud og Kvalitetssikring.

Tidligere artikelTotalforhandler af liftmateriel fremviser den nyeste lift-teknologi
Næste artikelAG Gruppen har fået ny COO og medejer