Foto: AG Gruppen // Bjarke W. Graae 

Bjarke W. Graae er udnævnt til AG Gruppens nye COO, hvilket betyder at han dermed får ansvaret for virksomhedens daglige drift. Hermed har Bjarke også erhvervet sig 10 procent af aktierne i koncernen, hvor de resterende aktier fortsat ejes af virksomhedens adm. direktør, Robin Feddern.

Bjarke W. Graae, 35 år, er uddannet advokat og begyndte sin karriere i AG Gruppen tilbage i april 2017 som juridisk chef. Efter blev Bjarke efter kun 6 måneder en del af direktionen.

“Bjarke har i denne funktion vist stor indsigt og dygtighed”, udtaler Robin Feddern. “Efter et veloverstået generationsskifte med tidligere medejer Jørgen Witting, forekommer det helt naturligt nu at give adgang til næste generation i ejerkredsen. Jeg har i de forgangne år arbejdet tæt sammen med Bjarke og ser frem til at fortsætte samarbejdet i de kommende år”.

AG Gruppen sætter med udnævnelsen af Bjarkes fortsat fokus på strategien om at udbygge de gode samarbejder med deres eksterne operatører. Specielt joint venture konstellationer passer godt til virksomhedens måde at arbejde på, hvor der altid er stor vægt på transparens og tillid i projektudviklingen såvel som byggefasen af projekterne.

Tidligere artikelByggeprojekt.dk dækker nu hele Danmark med 4 nye rådgivere
Næste artikelBeckers fejrer 10 år på vand