Balder Danmark entrerede det danske boligmarked ved at opkøbe og opføre ejendomme i Københavnsområdet. Efterhånden har ejendomsselskabet øget investeringerne uden for København, og nu står deres første ejendom uden for hovedstaden færdigopført. Ejendommen Carlsbakken er beliggende i Hillerød, og interessen for boligerne her har været overvældende.

Vi kigger altid langt frem og forsøger at pejle os ind på, hvor mennesker har lyst til at bo både nu og i fremtiden. Vi følger altså menneskers flyttemønstre og skaber boligmuligheder, hvor der er et stigende behov for det. Det var bl.a. de gode vækstestimater for Hillerød, der fik os til at foretage vores første investering uden for den danske hovedstad,” fortæller Flemming Joseph Jensen, adm. direktør hos Balder.

Grundkøbet blev underskrevet tilbage i 2018, og nu, kun to år senere, står ejendommen færdigopført og er stort set fuldt udlejet.

Investeringer uden for København giver pote

Vi har oplevet en overvældende interesse for Carlsbakken, hvilket kun bekræfter os i, at vi har ramt et marked, hvor boligbehovet er stort. Generelt ser vi et stigende behov for boliger uden for Københavnsområdet, som er omringet af et levende byliv, tæt på skønne naturområder, har gode transportfaciliteter og til en overkommelige pris. Dette bærer vores investeringsstrategi bl.a. præg af,” fortæller Flemming Joseph Jensen.

Han fortæller i forlængelse af det, at selskabet altid har en helhedsorienteret tilgang, når de leder efter nye grunde:

Vi kigger altid på den helhed og det område, som en grund er en del af, og vurderer, om der er tilstrækkelig værdi og fremtidsmuligheder her. Carlsbakken er beliggende i det gamle stationsområde, hvor en ny og spændende bydel er ved at vokse frem. Her blev vi tiltrukket af den inspirerende og visionære udviklingsplan, som Hillerød Kommune har skabt for området.

Carlsbakken er opført af Balder som bygherre i tæt samarbejde med Sjælsø Management, Raundahl & Moesby samt MOE. Holscher Nordberg har desuden slået stregerne til byggeriet, der blandt andet udmærker sig ved de smukke afrundede hjørner, det skrånende terræn og den grønne tagflade. Samlet har ejendommen et boligareal på 10.650 m2, fordelt mellem 127 lejligheder.

Sidste etape er netop overleveret og klar til, at de sidste beboere kan flytte ind hen over sommeren.

Det er intet mindre end en fornøjelse at overtage en ejendom i så høj kvalitet. Som bestiller og bygherre er vi meget tilfredse, og det faktum, at boligerne næsten er blevet revet væk, taler også for sig selv. Sjælsø Management, Raundahl & Moesby, MOE, Holscher Nordberg samt de mange samarbejdspartnere, der har medvirket til realiseringen af Carlsbakken, skal have den største tak for deres arbejde,” fortæller Jacob Hovmøller, projektdirektør hos Balder.

Tidligere artikelVinduesproducent erfarer: Vi vil have større og mere luksuriøse sommerhuse
Næste artikelNy salgsdirektør til Platform.as