AROS Development blev etableret i september 2017. I august 2019 blev ejerkredsen udvidet med Christian Holst, som indtrådte som afdelingsleder. Efter 1,5 års rigtig godt samarbejde overtager Christian Holst nu direktørposten i AROS Development, og Simon Elkjær, som er founder og tidligere direktør skal fremover udelukkende tage sig af salget.

Christian Holst er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og var tidligere ansat som projektchef hos Knudsgaard A/S. Founder og tidligere direktør, Simon Elkjær udtaler:

Den brede baggrund, som Christian har, giver en rigtig god forståelse for byggeprocesserne, og det kommer vores kunder tilgode. Jeg er glad for, at Christian har overtaget direktørposten, som han er yderst kompetent til. Vi har i 1,5 år afprøvet samarbejdet og kemien, og det er det helt rigtige for AROS Development. Vi leverer kvalitetsarbejde og tidsplaner, der skal overholdes til vores kunder, og det er Christian den helt rigtige til at sikre”. Ud over Simon Elkjær og Christian Holst består ejerkredsen af Christian Brandenborg, som er økonomidirektør.

A.    Enggaard godt tilfreds

AROS Development og AROS Maler Entreprise arbejder ofte sammen på projekterne, og det har kunderne fundet ud af er en stor fordel. Ved at samle entrepriserne på porebeton og malerarbejde ved de to firmaer, undgår de nemlig koordineringen imellem de to fag, som ofte kan være problemfyldt og forårsage forsinkelser og ekstra omkostninger for kunderne.

Jeppe Strand Lemvig, som er projektansvarlig hos A. Enggaard udtaler:

Vi har haft AROS Development og AROS Maler Entreprise til at levere porebetonentreprisen og malerentreprisen på Salgsboliger Skejby, og vi er meget tilfredse. I første omgang havde vi kun entreret dem til malerentreprisen, men da det ikke gik godt med den valgte porebeton leverandør, valgte vi AROS Development i stedet, og det har vi ikke fortrudt. De leverer en høj kvalitet, og så er de selvkørende og på forkant. Det er en fornøjelse. Vi kendte dem jo fra AROS Maler Entreprise og normalt ville vi ikke samle entreprisen hos den samme leverandør, men i dette tilfælde har det vist sig at være en klar fordel. Vi har allerede valgt dem til endnu en entreprise på Skejby.

Mange fælles projekter

AROS Development og AROS Maler Entreprise løser også fælles projekter på Raundahl & Moesbys projekt på Arresøvej i Aarhus med 400 lejligheder, på A. Enggard projekterne – Brokvarteret med 206 lejligheder og Høiriisparken med 68 boliger og flere andre.
Et af de nye tiltag, der er taget i AROS Development i 2020 er montage af vinduesfalse, og der er bl.a. udført opgaver inden for dette på ældrecentret Pilehavehus i Vallensvæk og Engelparken i Haderslev.

Fakta om AROS Development

AROS Development tilbyder levering og montage af porebeton i hele landet. Virksomheden har 30 medarbejdere og en målsætning om at vækste til ca. 100 mand og blive blandt de bedste til montage og efterbehandling af porebeton i Danmark. Virksomheden har en stærk byggesagsstyring og kvalitetssikring og arbejder efter AB18. Virksomheden realiserede en bruttofortjeneste på 11,6 mio i 2019, som var mere end en fordobling ift. året før.

Tidligere artikelNyt tillæg til bygningsreglement er netop trådt i kraft
Næste artikelMed ny erfaren Head of Sales styrker Adapteo deres organisation i Danmark