Foto: Altan.dk

Altan.dk henter ny profil til at sparke døre ind til nye markeder og vil fremover også sælge altaner og elevatorer til boligselskaber, boligadministratorer, boligudlejere og developere.

De sidste år har Altan.dk haft stor succes med at levere altaner og elevatorer til det private marked gennem andels- og ejerboligforeninger. Selskabet lægger nu strategien om og satser i højere grad på det professionelle marked.

Den nye mand til opgaven er 37-årige Allan Klæstrup Vanggaard, der får sin daglige gang på selskabets kontor i Århus. Han tiltræder fra en driftsleder stilling hos administrationsselskabet Domea.

”Vi sidder allerede godt på det private marked for altaner og elevatorer. Markedet er langt fra mættet, men vi har længe undersøgt mulighederne for at gå ind på det professionelle marked. Vi har en rigtig god mavefornemmelse af, at boligselskaber, boligadministratorer, boligudlejere og developere vil tage godt imod det,” siger Casper G. Knudsen, adm. direktør i Altan.dk. Han fortsætter:

”Jeg er derfor meget tilfreds med rekrutteringen af Allan Klæstrup Vanggaard. Tilgangen illustrerer meget godt det høje ambitionsniveau, vi har hos Altan.dk på det professionelle marked. Allan kommer med en masse erfaring, kendskab og netværk, som jeg er sikker på, at vi kommer til at nyde stor glæde af fremover.”

Altaner og elevatorer tilfører værdi
I flere år har det været populært at få altaner opsat, hvilket de har kunne mærke hos Altan.dk. Selskabet har dog også haft travlt med installation af elevatorer i eksisterende etageejendomme. En årsag er til den store efterspørgsel, er den markante værdistigning, som både altaner og elevatorer giver. Det er bl.a.det som Allan Klæstrup Vanggaard skal oplyse det professionelle marked om.

”Jeg har siddet på den anden side af bordet hos Domea og kan se et kæmpe potentiale for Altan.dk på det professionelle marked. Jeg kan derfor ikke vente med at komme i gang. Min opgave bliver i starten at gå ud og banke på nogle døre og få møder i hus og oplyse dem om de mange fordele, som altaner og elevatorer giver en ejendom. De danner ikke kun rammen om det gode liv i byen, men kan faktisk direkte ses på ejendommens og lejlighedernes værdistigning,” afslutter Allan Klæstrup Vanggaard.

Tidligere artikelI Aalborg har borgerne fået flere boliger at vælge mellem – i København færre
Næste artikelSeniorpolitik skal fastholde årtiers erfaringer