Foto: Sektionsleder Carsten Bøgesø og projektkonsulent Torben Sloth (tv.), begge fra Ajos Pavillon, besøger den nye lokalitet i Køge for at inspicere og planlægge den kommende flytning.

Ajos afdeling på Sjælland mangler plads og flytter derfor pr. 1. marts fra Hvidovre til 25.000 m² plads i Køge.

Udlejningsvirksomheden Ajos er landsdækkende og leverer i dag til sine kunder fra adresser i Vejle og Hvidovre. Pladsen ved afdelingen på Sjælland har dog længe været for trang i takt med flere kunder. Derfor flytter Ajos pr. 1. marts sin afdeling fra Hvidovre til Køge, hvor 25.000 m² er ved at blive gjort klar.

Internt i Ajos glæder vi os voldsomt til at flytte i nye og især større omgivelser. Faciliteterne i Hvidovre er vi vokset ud af for mange år siden. I Køge får vi nogle faciliteter, som vil danne optimalt grundlag for forbedret effektivitet, kvalitet og kundeservice”, siger Ole Wamsler, adm. direktør i Ajos a/s. 

Ajos’ nye administrationsbygning bliver opført af virksomhedens egne pavillonenheder, og på den måde opnår de selv de samme fordele, som de tilbyder deres egne kunderne i forhold til fleksibilitet.

“Vi får alle fordelene ved at bygge med egne enheder. Vores pavilloner er meget moderne og miljø- og energivenlige, og de efterlever alle krav i nyeste bygningsreglement. Med pavilloner kan vi skalere op og ned og tilpasse bygningsmassen efter markedsudviklingen”,  understreger Ole Wamsler.

Fordelagtigt for både kunder og medarbejdere

Indflytningen i de større omgivelser glæder både medarbejderne hos Ajos samt deres kunder. Fremover bliver logistikken nemlig blive nemmere og billigere for Ajos, og det kommer i sidste ende også kunderne til gode.

Mange skure, pavilloner, hejs og kraner transporteres i dag til og fra vores afdeling i Vejle, hvor de bliver vedligeholdt mellem lejeperioderne. Det er både dyrt og tidskrævende, og tid er penge for en udlejningsvirksomhed. På vores nye lokation i Køge kan vi have alle typer enheder stående – og klargøre dem til nye projekter. Dermed kan vi reagere endnu hurtigere for kundernes henvendelser”,  siger Ole Wamsler. 

En anden udfordring, der bliver løst, er den flaskehals, som gennem årene er opstået i Vejle. Ole Wamsler fortæller

Vi har manglet de professionelle klargøringsfaciliteter på Sjælland. Dem får vi nu med flytningen, og det styrker vores kvalitet, effektivitet og økonomi. Samlet set vil det også forbedre vores konkurrenceevne. Det vil også give mere luft i Vejle-afdelingen, og hele flytningen er et af de gearskift, der skal til for at bringe Ajos endnu videre” 

 Hurtig reaktionshastighed har meget at sige i udlejningsbranchen. Når kunderne har et projekt med en tidsplan, skal vi kunne levere hurtigt. Det bliver vi endnu bedre til i fremtiden”, fastslår Ole Wamsler.

Tidligere artikelBøjsø øger synlighed med åbent hus 
Næste artikelBygge- og anlægsbranchen bliver mere digital, men halter stadig bagefter