Foto: Til åbent hus-arrangementerne vil Bøjsø døre & vinduer fremvise, hvordan vinduer kan produceres ud fra traditionelle håndværksmæssige traditioner.

Bøjsø døre & vinduer vil udbrede kendskabet til koblede vinduer uden for hovedstadsområdet. Derfor holder virksomheden åbent hus for arkitekter, rådgivere og håndværkere fra Jylland og Fyn. Arrangementet skal øge kendskabet til virksomhedens nicheprodukter og give et indblik i deres produktion. 

Den 10., 17. og 24. januar holder Bøjsø døre & vinduer for første gang i ni år åbent hus, hvor arkitekter, rådgivere og håndværkere kan komme og se virksomhedens produktion af koblede vinduer og døre. Arrangementet er en del af en strategi om at skabe øget synlighed og flere samarbejder i Jylland og på Fyn, hvor vinduesproducenten ser et fortsat stort, uforløst salgspotentiale:

“Selvom vi har produktion i Vorbasse, nær Billund, er klart størstedelen af vores kunder fra Nordsjælland, og det kundekartotek vil vi selvfølgelig gerne udvide. Derfor har vi nu valgt at invitere både arkitekter såvel som rådgivere og håndværkere fra de mere nærliggende byer til åbent hus, så de kan få et øget indblik i vores produkter og se virksomheden,” siger Martin Hansen, der er salgskonsulent hos Bøjsø døre & vinduer.

Bøjsø er en af vinduesbranchens mest eksklusive producenter på grund af de koblede vinduer og døre, som produceres ud fra traditionelt, dansk håndværk. De koblede vinduer og døre sælges især til renoveringsprojekter af liebhaverboliger, og her er flere områder i det jyske og fynske af stor interesse for producenten:

“Der er for det første oplagte steder i Jylland og på Fyn, hvor der er lignende liebhaverkvarterer som på Nordsjælland som eksempelvis Risskov i Aarhus og Hasseris i Aalborg, og det er et marked, vi gerne vil bevæge os mere ind på,” forklarer Martin Hansen.  

Vinduestypen er også særligt egnet til ældre, fredede og bevaringsværdige bygninger, da håndværket er så tæt på måden, som vinduer blev produceret på i 1800-tallet. På den måde kan vinduestypen være med til at bevare en bygnings oprindelige udtryk.

“I mange af de helt gamle jyske og fynske byer som for eksempel Ribe, Aarhus og Odense er der et utal af historiske huse, hvor vores produkter også kommer til sin ret. Og derfor vil vi også gerne målrette indsatsen overfor de fagfolk, der har kunder i de områder,” fortsætter han.

Åbent hus
Åbent hus-dagene er fra klokken 09.00 til 12.45. Dagene vil blandt andet indeholde en gennemgang af virksomhedens produktsortiment samt en rundtur i produktionen med blandt andet fokus på produkternes håndværksmæssige detaljer. Derudover vil vinduesproducenten også fremvise sit nye termovindue, der rammer et marked mellem de standardiserede termovinduer og de koblede vinduer:

“Det er vigtigt for os også at få fortalt historien om vores termovindue, da det udvider vores målgruppe til ikke kun at være liebhavere og folk, der bor i historiske, ældre huse. Her kan vi nemlig tilbyde et vindue til den mere traditionelle danske bolig, som har de fordele, der følger med et termovindue, og som samtidig er i et lavere prissegment end det koblede – men uden at gå på kompromis med kvaliteten og udtrykket,” slutter Martin Hansen.  

Tidligere artikelHåndværkerfradraget er steget i år
Næste artikelAjos udvider faciliteter og flytter afdeling