Foto: René Tietze er ansat hos Ajos a/s som sælger af skurløsninger primært på det sjællandske marked.

Udlejningsprocenten for Ajos’ skurvogne understreger kundernes store interesse for de moderne faciliteter. Den positive udvikling er sket til trods for, at Ajos ikke hidtil har haft en dedikeret sælger på området, men det er der nu lavet om på. Således har Ajos pr. 18. maj ansat René Tietze som sælger af skurvognsløsninger. Han er tiltrådt i en nyoprettet stilling som sælger primært for det sjællandske marked med base i Ajos’ afdeling i Køge.

René Tietze er 56 år, og han har en bred og faglig funderet erfaring fra byggebranchen med sig. Særligt indenfor skurvognsbranchen har han mere end 20 års erfaring, så det er en fagmand med stor indsigt i kundernes udfordringer på byggepladserne, som nu er klar for Ajos.

Formålet med ansættelsen er, at Ajos kan nå ud til endnu flere kunder og servicere dem med de rette løsninger til deres behov. Den nye stilling er skabt på baggrund af et ønske fra Ajos’ side om at styrke sin profil for skure på Sjælland. Ajos’ afdeling for skure er i vækst, og ansættelsen af René Tietze skal styrke den fortsatte høje kundetilfredshed og -tilgang og sikre den positive udvikling fremadrettet.

Tidligere artikelGrøn akustik på skemaet hos folkeskole
Næste artikelNCC når milepæl i stort kabelprojekt for Energinet