Awardshowet ÅRETS HÅNDVÆRKER 2020, har efter at være blevet udskudt på grund af corona-situationen, nu fundet sit format og bliver den 12. juni 2020 kl. 18:00 vist på Facebook Live. Der sendes her direkte fra Cirkusbygningen i København i dét, der tegner til at blive verdens største virtuelle awardshow.

I 23 fagkategorier, der spænder fra ’Årets Total Entreprenør’ til ’Årets Fugemand’, skal de dygtigste håndværkerfirmaer i landet findes og kåres. Det vil som oprindeligt var planen, stadig være tv- og radiovært Adam Duvå Hall, der dirigerer showet. Dog nu på video.

Det er vigtigt for os og vores partnere at fastholde Årets Håndværker som en gallaevent i 2020. Eventen er blevet en vigtig milepæl i byggeriet og er med til at sætte et positivt aftryk hos danskerne om byggeriet. Vi har derfor valgt at afholde awardshowet online, så vinderne kan anvende titlen, og fordi vi ikke tror, at det kan lade sig gøre at mødes næsten 2.000 mennesker i Cirkusbygningen før meget sent i år“, forklarer Mads Teissøe, medstifter af anmeldersitet Anmeld Håndværker, der står bag awardshowet.

Verdens største virtuelle awardshow

Ifølge Peter Birkelund, der ligeledes er medstifter af Anmeld Håndværker, siger at der lagt op til et rekordsættende awardshow:

Vi er enormt glade for, at vi på trods af den svære situation nu lykkes med at afholde ÅRETS HÅNDVÆRKER 2020 online. Vi forventer deltagende finalister fra mere end 300 forskellige locations, og dét betyder, at der – ud fra vores research – er tale om verdens største virtuelle awardshow nogensinde“, siger Peter Birkelund og fortsætter:

Vi har været i dialog med finalist-virksomhederne, som alle er interesserede i at deltage via Facebook Live i bedste gallafest-stil ved at pynte op og være med enten hjemmefra eller fra arbejdspladsen“.

Under awardshowet vil flere af finalisterne blive ringet op under udsendelsen og medvirke live fra mobil eller webkamera, og som et nyt tiltag vil de desuden dyste om flotte præmier for bedste og mest kreative gallaudsmykning.

Gulvmand deltager fra værkstedet

Én af de virksomheder, som fester med fra arbejdspladsen, er indehaveren af Flex Gulvservice i Ølstykke, Lars Hendrichsen. Han har vundet titlen som Årets Gulvmand i 2014, 2015, 2017 og 2019 – og er nu også med i feltet til at vinde titlen i 2020.

Det er selvfølgelige ærgerligt, at man ikke kan holde den store event i Cirkusbygningen. Det har vi glædet os til længe“, siger Lars Hendrichsen og afrunder:

Vi har siden vi vandt første gang i 2014 fyldt en partybus og er kørt til festen i Cirkusbygningen. Det kan vi jo ikke i år. Til gengæld indretter vi værkstedet i Ølstykke med rød løber og vores vinderstatuetter fra de tidligere år, følger kåringen på TV og laver en fest ud af det“.

Info om ÅRETS HÅNDVÆRKER 2020

Programmet er som følger:

  • Kl. 17:00 Rødløber digitalt
  • Kl. 18:00 ÅRETS HÅNDVÆRKER®
  • Kl. 20:00 Tak for i aften + Afterparty med DJ
  • Kl. 21:00 Signal lukker

Hele arrangementet kan ses her: https://www.facebook.com/anmeldhaandvaerker/

Tidligere artikelAG Gruppen ansætter to stærke profiler og styrker dermed både økonomi og udvikling
Næste artikelBSim – det oplagte valg til indeklimasimulering