Til Kristian Sørensens nye café var en stilfuld svingdør en selvfølge

Caféen Elvis & Newton har indgået et samarbejde med Indudoor.

En svingdør er et ofte overset element i indretningen. Men sådan var det ikke for Kristian Sørensen. Den 1. oktober 2022 fik han nøglerne til sin nye café, Elvis & Newton. Før han kunne byde de første gæster velkomne, stod han over for en ombygning af caféen.

Et af Kristians Sørensens vigtige punkter, at køkkenet skulle lukkes af og en stilren svingdør, der matchede resten af det stilfulde interiør, skulle forbinde rummene. Hans svingdør skulle derfor både passe til et skakternet gulv, lyse vægge og lysegrå trælameller – og selvfølgelig den daglige summen af tjenere, der ville åbne og lukke svingdøren utallige gange.

Derfor fandt han og hans partner Trine Hermann Jespersen frem til en svingdør i støvet grå, der harmonerede med de lyse vægge i caféen. Isat blev et rundt akrylvindue, der gav gennemkig mellem køkkenet og restauranten.

Også de funktionelle krav blev opfyldt, da dørbladet blev en slidstærk plast. Og som en ekstra detalje fik den også klemsikring, der sikrede børn og voksne mod at klemme fingrene i den. 

Fandt samarbejdspartner i Danmark

At finde frem til svingdøren var dog lettere sagt end gjort for dem. For med de specifikke krav de havde til både det æstetiske og det funktionelle ved svingdøren var det en udfordring at finde en forhandler i Danmark, der kunne indfri deres komplekse behov for ny svingdør. 

Trine Hermann Jespersen fandt så frem til Indudoor, hvor hun fik kontakt med seniorrådgiver og produktspecialist Martin Dufresne. Og om forløbet med Martin Dufresne har Kristian Sørensen kun gode ting at sige: ”Det var god service og et godt samspil. Bestillingen gik smertefrit. Martin fik vores krav og nogle mål og gik derefter i gang med at lave døren efter de specifikationer.”  

Undervejs sendte Martin Dufresne også et videoklip, der kunne bekræfte, at systemet ville virke som tiltænkt. Kristian Sørensen tilføjer også, at leveringen af svingdøren ”kom på det aftalte tidspunkt, og det tog kun en time, så havde håndværkerne sat den op.” 

Modstår stadig slid

Og i dag 7 måneder efter svingdøren blev sat i, mærker Kristian Sørensen ikke alderen på den: ”Den er ikke blevet svagere. Den kan holde til rigtig meget. Gevindet fungerer lige så godt i dag, som den også gjorde, dengang vi tog den i brug,” og han tilføjer: ”Jeg er rigtig glad for produktet.” 

FAKTA – INDUDOOR 

InduDoor leverer svingdøre til køkkener og caféer for restaurantchefer og fabrikschefer baseret på indgående viden om de komplicerede arbejdsmiljøer, de færdes i – og de æstetiske krav, de har. Du kan få den leveret, uanset om du bor i København, Aarhus, Odense eller et andet sted i landet samt Færøerne og Grønland.

Læs mere om dem på deres profilside og deres hjemmeside. 

FAKTA – ELVIS & NEWTON

Elvis & Newton er en café beliggende i Hellerup, kendt for deres stilfulde og rustikke interiør. De serverer både morgenmad som croissanter, brød og bagværk og frokost som salater og sandwiches. Hovedsageligt bager de selv deres daglige brød og bagværk. Det er både muligt at sidde inde og ude, og de leverer også deres mad som catering. 

Tidligere artikelJensen Gruppens ejer runder de 60: “Umuligt at opsummere 30 års historie på få ord”
Næste artikelRekordvåd sommer kalder på nye løsninger for rensning af regnvand