Jens Jensen, Jensen Gruppens ejer, runder mandag d. 11. september et skarpt hjørne, når han fylder 60 år. Efter mere end 30 år i branchen, der har budt på store og små bølgeskvulp, kigger han med fortrøstning ind i fremtiden – både på egne vegne og for entreprenørkoncernen, der ved seneste regnskab forbedrede deres resultat med 100 mio. kroner.

Branchefortællingen om Jens Jensen startede i 1986, da han med spæde skridt trådte ind i nedrivningsbranchen med et koben i hånden. Siden da er det gået slag i slag for Jens Jensen, der som ejer af holdingselskabet Jensen Gruppen sætter retningen for en koncern i sværvægtsklassen med flere end 60 selskaber under sig.

Mandag d. 11. september markerer Jens Jensens 60-års fødselsdag. Mere end 30 af disse har entreprenøren investeret i byggebranchen og opbygningen af Jensen Gruppen, og han ser tilbage på tre årtier, hvor særligt de senere år har budt på både op- og nedture.

“Det er umuligt at opsummere mere end 30 års historie med få ord, men jeg vil sige, at vores koncern siden dag ét har været en fantastisk rejse, som langt fra er slut. Vi kigger ind i en rigtig spændende fremtid, og jeg er mere end optimistisk omkring vores potentiale for yderligere vækst oven på et par svære år, hvor vi er rendt ind i nogle tæsk,” siger Jens Jensen.

Stærkere end nogensinde

For Jens Jensen markerer den runde fødselsdag det, der bedst kan karakteriseres som en frisk start. Oven på en tid, hvor han har været udfordret af en følgesygdom som følge af coronavirussen, er han nu tilbage i fuldt vigør.

“Jeg er vendt tilbage til en almindelig hverdag, og det er med en kæmpe energi og motivation for, sammen med mine fantastiske kollegaer, at skrive næste kapitel i vores koncerns historie,” siger Jens Jensen.

Han fremhæver særligt glæden ved at være tilbage blandt entreprenørkoncernens cirka 2.000 medarbejdere.

“For mig er det kollegiale fællesskab og samværet på tværs en kæmpe personlig drivkraft. Gensidig tillid og frihed under ansvar er for mig nøgleord, når vi snakker det gode arbejdsmiljø. Jeg har ingen facader og vægter højt, at vi er ærlig over for hinanden – både når det går godt og skidt, og jeg skal være den første til at tage imod kritik, siger Jens Jensen.

Synergifordele udnyttes

Jens Jensen glæder sig over, at der lige nu blæser positive vinde over Jensen Gruppen, som i regnskabet for 2022 kunne præsentere en forbedring af resultatet på cirka 100 mio. DKK sammenlignet med 2021.

“Vi er kommet tættere på hinanden i selskaberne, hvilket har styrket vores evne til at støtte hinanden i dagligdagen. Vi er blevet bedre til at udnytte synergifordele, og de ændringer, vi har implementeret i organisationen, har båret frugt og forbedret vores samarbejde på tværs af koncernen. Med den nuværende positive tendens in mente er jeg overbevist om, at vi kigger ind i fortsat vækst i 2023,” siger Jens Jensen.

 

Tidligere artikelHvad koster en byggeleder?
Næste artikelTil Kristian Sørensens nye café var en stilfuld svingdør en selvfølge