Scantron leverer digitale og fremtidssikre løsninger, der tager højde for både beboere og administration. Dette er også visionen bag Scantrons nye navne-displays, som skal erstatte de traditionelle papirnavneskilte.

NEM OG SIKKER LØSNING

De digitale navne-displays viser beboernes navne samt lejlighedsnumre og skal integreres i Scantrons dørstationer og digitale postkasseanlæg. Displayet har plads til tre linjer tekst og monteres i postkasselågen eller på dørstationens front.

Når displayet er aktivt, vil gul tekst lyse på sort baggrund – det betyder, at displayet kan læses, uanset om det er lyst eller mørkt udenfor. Der er integreret lyssensor i displayet, som justerer lysstyrken i forhold til behovet.

Beboerne får adgang til deres digitale postkasse via en brik, som scannes på siden af postanlægget. Et flueben vil dukke op i displayet, når brikken godkendes, hvorefter beboeren kan få adgang til postkassen. Det skaber en større sikkerhed hos beboere, at de har adgang til deres postkasse via en personlig og elektronisk nøglebrik.

SPARER RESSOURCER OG DRIFT

I en ejendomsadministration kan der gå meget tid og mange ressourcer ved manuelt at udskifte navneskilte på dørstationer og postkasser, når lejere flytter ind og ud af en ejendom – ikke mindst i større udlejningskomplekser, hvor der ofte er fraflytninger. Med Scantrons nye navne-displays lettes det administrative arbejde, så ejendomsadministrationen kan fokusere på andre områder.

Displayet opdateres nemt og enkelt via den tilknyttede Nova software, som kan synkronisere information på tværs af enheder. Det betyder, at man nemt kan udskifte og ændre navne ved ind- eller udflytninger. I softwaren kan man desuden administrere adgangsrettigheder, tidsskemaer m.m. for et komplet adgangssystem.

Det er ikke kun, når det gælder sikkerhed og administration, at Scantrons nye systemer udemærker sig. De nye systemer bidrager også til et pænt og ensartet system i bygningernes opgange, der fremover undgår at blive fyldt op med klistermærker eller huller efter gamle navneskilte.

Læs mere på Scantrons hjemmeside: https://scantron.dk/produkter/serie-410510-digitale-navne-display/

KONTAKT SCANTRON

Kontakt Scantron på tlf. 66139966 eller på mail info@scantron.dk

Tidligere artikelDanskerne holder hånden under håndværkerne
Næste artikelBNS vinder totalentreprisen på ny bydel i Helsinge