Foto: BNS

Folkene bag LM Byg A/S afslørede efter overtagelsen af B. Nygaard Sørensen at de ville føre det videre under navnet BNS med flere af de tidligere medarbejdere ombord. Dette galt blandt andet direktør Mikkel Baastrup, som sammen med Hans Anker Nielsen, administrerende direktør i LM Byg A/S, fortsætter i spidsen for BNS. Ledelsen fortæller nu, at BNS skal opføre 1.900 m2 ejerboliger, som totalentreprenør i den nye bydel Møllebakken i Helsinge.

”Vi er glade for at have vundet dette projekt og glæder os til at komme i gang med samarbejdet med bygherren, så vi kan få udført et godt projekt,” siger Mikkel Baastrup.

Siden overtagelsen af BNS har den nye ejerkreds fået mange positive henvendelser og lykønskninger.

”B. Nygaard Sørensen har altid været en respekteret entreprenørvirksomhed, og mange viser stor interesse for overtagelsen. Det er tilfredsstillende at vise branchen og medarbejderne, at BNS fortsat er en stærk aktør, når det gælder renovering samt hoved- og totalentreprisemarkedet,” siger Hans Anker Nielsen, administrerende direktør i BNS A/S og LM Byg A/S.

Stort potentiale

Det vidner om en stærk position på markedet, at man så kort tid efter overtagelsen vinder en totalentreprise. Et tegn på at de rette folk er bag roret.

”Med BNS som endnu et forretningsben i koncernen, har vi en god markedsposition. Vi er specialiseret inden for råhus-, hoved-, total- og styringsentrepriser og er nu endnu stærkere inden for mindre og mellemstore entrepriser. Med BNS i koncernen forventer vi et travlt og spændende 2020,” siger Carsten Mindegaard, hovedaktionær i LM Byg.

Mikkel Baastrup, der udgør ledelsen i BNS sammen med Hans Anker Nielsen, beretter om en glidende overgang samt en professionel tilgang fra alle parter.

”Vi har haft travlt de sidste to måneder, og det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med alle folkene i LM Byg A/S. Vi er på kort tid kommet langt og står allerede med et styrket BNS,” siger Mikkel Baastrup.

Jan Ehlers, afdelingschef i BNS, fortæller at det nye boligbyggeri kommer til at bestå af 21 ejerboliger, der kendetegnes ved gode dagslysforhold, fleksibel rumindretning og fokus på grønne opholdsarealer. Byggeriet starter i april og forventes færdigt i foråret 2021.  Bygherre er MS-Development ApS, mens rådgiverne på projektet er Kullegaard og Henry Jensen.

 

Tidligere artikelScantron navne-displays letter ejendomsadministrationen
Næste artikelDAMPA klimalofter