Bestyrelsen har i dag offentliggjort, at Christian Halken pr. 1. november 2020 tiltræder som ny administrerende direktør i Scandi Byg A/S. Christian kommer fra en stilling som direktør hos KK Wind Solutions i Indien.

Bestyrelsesformand i Scandi Byg og adm. koncerndirektør i MTH Holding Morten Hansen ser frem til, at Christian Halken skal stå i spidsen for Scandi Bygs vækstrejse og fastholde virksomhedens stærke position inden for innovativt og bæredygtigt modulbyggeri.

“Vi ser frem til at byde Christian velkommen. Christian har den rigtige profil til at tage Scandi Byg godt videre fra, hvor de er i dag. Christian er en inspirerende leder og har igennem sin karriere skabt stærke resultater og vækst i de virksomheder, han har stået i spidsen for. Også på koncernens vegne er jeg glad for, at vi har fået Christian med ombord. Jeg er sikker på, at han med sin erfaring, strategiske fokus og gode samarbejdsevner vil bidrage særdeles positivt ind i MTH Holdings koncernfællesskab“, udtaler Morten Hansen.

Om sin nye stilling siger Christian Halken:

“Scandi Byg er allerede en af de største inden for innovativt og bæredygtigt modulbyggeri i Danmark, og jeg ser frem til at gøre både brand og virksomhed endnu stærkere sammen med mine nye kollegaer. Jeg har især fokus på tre ting: God dialog med vores kunder, løbende produktivitetsforbedringer og sikkerhed på arbejdspladsen – både i produktionen og på byggepladserne. Sikkerhed er i min optik en væsentlig del af at være bæredygtig. Jeg vil bruge de første måneder på at lære organisationen og vores kunder bedre at kende. Jeg ved allerede, at det er et stærkt team, jeg skal stå i spidsen for. Min opgave bliver derfor at se, hvor jeg skal sætte mit fokus, så vi sammen sikrer, at Scandi Bygs strategi bliver omsat til handling og godt forankret i hele organisationen”.

Tidligere artikelNy direktør hos Ambercon vil styrke fokus på kunder og bæredygtighed
Næste artikelDokumentation og genanvendelse er afgørende for byggeriets grønne omstilling