Foto: AP Pension // Peter Olsson 

I 2019 fik AP Ejendomme, AP Pensions datterselskab, et rekordhøjt afkast på 16 procent. Adm. direktør, Peter Olsson, er fuldt tilfreds med afkastet.

AP Pensions datterselskab, AP Ejendomme, sluttede 2019 med et afkast på 16 procent – det højeste afkast for AP Ejendomme i mere end 15 år. 

Adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, er yderst tilfreds med det høje afkast for 2019.

“Vores flotte afkast er båret af, at vi har fokus på gode beliggenheder, når vi opfører ejendomme rundt om i landet. Markedet har udviklet sig i overensstemmelse med de forventninger, vi har haft på ejendomsområdet, og det har været en medvirkende årsag til det flotte afkast,” fortæller Peter Olsson.

AP Ejendomme opfører ejendomme i danske byer med et aktivt erhvervsliv, god infrastruktur og mulighed for uddannelse. Her er det vigtigt, at AP Ejendomme har adgang til de bedste placeringen i de pågældende byer. 

“Vi har en klar strategi om, at vi bygger ejendomme i kommuner, hvor befolkningstallet stiger, og hvor fremtidsprognoserne viser, at der også i fremtiden vil være en befolkningstilvækst. Den strategi har vist sig at holde stik og er en væsentlig årsag til afkastet for 2019,” siger Peter Olsson.

AP Ejendomme er selv ansvarlig for at udvikle byggeprojekterne. Det sikrer, at kunderne får de bedst mulige afkast.  

“Vi står selv for at finde grundene og for selve byggeriet sammen med kompetente entreprenører og rådgivere. Det betyder, at AP Ejendomme selv får den fulde avance, der er ved udvikling af ejendomme. Det giver os et større råderum i lejeniveauet, og i sidste ende kan vi dermed skabe endnu bedre afkast til gavn for kunderne,” siger Peter Olsson.

Tidligere artikelHPH Totalbyg bestiller 500 tons konstruktionsstål hos Give Steel til 16 halprojekter
Næste artikelKursus i den nye gassikkerhedslov