AKUART

Beskrivelse:
AKUART er et akustisk designbureau, som sammensætter akustik og æstetik i både lydabsorberende billeder og skærmvægge. AKUART designer derudover også akustikløsninger, som skaber rum med plads. Plads til livet, til lyde, til udfordringer og til opture. AKUART gør op med standardløsninger og gør op med normen. Balancen bringes tilbage i rummet med en kombinationen af bæredygtigt materiale, æstetisk finesse og sublim printteknik. Alle fortjener balance og det er hvad AKUART tilbyder med akustiske designløsninger.

Løsningerne er både funktionelle, men også fleksible. Der er tale om state of the art inden for akustisk design – på kundens præmisser. Forståelsen for kvalitet er baseret på viden og erfaring. I mere end 15 år har AKUART ikke gået på kompromis. For ekstraordinære produkter kræver ekstraordinære designs.

AKUART leverer løsninger til kunder af mange størrelser, hvilket eksempelvis kan være; Universiteter, skoler, private ejendomme, almene boliger, kontorer og hverv, restauranter og mange flere.

AKUART giver ikke kun adgang til de mest effektive akustiske løsninger på markedet, men ligeledes adgang til det grafiske designhold. De hjælper med at føre kundens visuelle tanker og ideer ud i livet. AKUART hjælper kunden helt fra at guide og facilitere grafiske opgaver og drive visuelle projekter fra idé til eksekvering.

Der er fokus på selv den mindste detalje, for at skabe unikke og skræddersyede løsninger, især når det kommer til det visuelle udtryk. Filosofien er at give kunderne præcis det de ønsker og mere til.

Kontaktoplysninger:
AKUART A/S
Skudehavnsvej 1
2150 Nordhavn

Mail: info@akuart.dk
Tlf.: +45 27 50 82 90

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER