Foto: Bjarke Apollo-Andreasen

Bjarke Apollo-Andreasen tiltræder den 1. maj 2020 i en nyoprettet stilling hos Dansk Boligbyg a/s som digitaliserings-ansvarlig. Med tilknytning til kontor i Horsens bliver han som IT-superbruger en del af virksomhedens administration, hvortil han har direkte reference virksomhedens CEO. 

Bjarkes rolle bliver at undervise virksomhedens medarbejdere over hele landet i brugen af digitale værktøjer for at give hele forretningen et kompetenceløft på det område. Det skal underbygge den værkst som virksomheden oplever og medvirke til at minimere projektudførelses-risici. Derudover vil det kunne forbedre effektiviteten og indtjeningen. Herudover skal Bjarke udvikle på digitale løsninger have ansvaret for samarbejdet med CHISA, Ajour System og Optimise.

Bjarke blev tilbage i 2014 uddannet Cand.Polyt.Arch., Arkitektur & Design, fra Aalborg Universitet, og har under sin uddannelsen deltaget i flere sommerskole- og udvekslingsophold, dels på Stanford University, Californien og dels i Girona, Spanien. De sidste fem år har han arbejdet med digitalisering i byggebranchen, bl.a. med store bygherrer som Københavns Lufthavn.

Dansk Boligbyg a/s er landsdækkende med et moderne domicil i Horsens, samt afdelinger i Aalborg, Odense og Roskilde. På landsplan beskæftiger virksomheden 100 medarbejdere, og dertil samarbejder virksomheden med en lang række arkitekter, rådgivende ingeniører og underentreprenører. På trods af at virksomheden er blandt byggebranchens største, er der ikke langt fra idé til beslutning, da organisationskulturen er præget af stor frihed under ansvar. Miljøet er uformelt og fleksibelt, og DNA-kulturen omfatter 6 værdier, hvilke er kundetilfredshed, ansvarlighed, troværdighed, selvledelse, arbejdsglæde og samarbejde.

Tidligere artikelJFP vinder BaseCamp Aarhus
Næste artikelFordelene ved træbyggeri kan nu nemmere dokumenteres