JFP a/s har indgået samarbejdsaftale omkring opførelse af BaseCamp Aarhus i joint venture med Max Bögl. Byggeriet er på ikke mindre end 20.200 m2 og indeholder 670 ungdomsboliger. Projektet er det andet store byggeri, som JFP bygger for BaseCamp Student.

JFP opfører på 3. år det præmierede BaseCamp Lyngby byggeri og skal nu i joint venture med Max Bögl opføre BaseCamp Aarhus også. Der skal opnås en targetpris, hvorefter aftalen overgår til en totalentreprise. 

BaseCamp Student ser frem til samarbejdet
Lars Hagstrøm, Development director, BaseCamp Student udtaler: “Vi har haft et rigtig godt samarbejde med JFP og Max Bögl på BaseCamp Lyngby, og derfor er det naturligt at vælge dem til BaseCamp Aarhus også. I Lyngby har JFP været med til at finde gode, bygbare løsninger trods et meget kompliceret byggeri uden ret mange lige linjer og rette vinkler. Derfor har vi stor tiltro til, at samarbejdsaftalen munder ud i en totalentreprisekontrakt på byggeriet i Aarhus også. Vi ser frem til samarbejdet.”


BaseCamp Aarhus
BaseCamp Aarhus skal opføres på Katrinebjerg, hvor JFP netop har afleveret DMJX Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Byggeriet består af en 18 etagers bygning med studie- og ungdomsboliger, og projekteringen pågår frem til september. Rådgiverne er Lars Gitz Architects og ingeniørfirmaet Orbicon/WSP, og byggeriet skal stå klar ultimo 2022.

JFP a/s
JFP a/s udfører total- og hovedentrepriser indenfor erhverv & industri, sundhedsområdet, boligområdet samt uddannelsesområdet. JFP har været en stærk spiller på markedet i knap 50 år og er kendetegnet ved ordentlighed, grundighed og kvalitet. Virksomheden har fokus på at bygge til mennesker og går ikke på kompromis med kvaliteten. JFP stræber efter at være byggeriets bedste arbejdsplads og er ISO certificeret i arbejdsmiljø. Virksomheden har en af Danmarks mindste ulykkesprocenter og en kronesmiley.

Tidligere artikelStørre bevægelsesfrihed til handicappede elever
Næste artikelNyt job som digitaliserings-ansvarlig i Dansk Boligbyg