Foto: PR // De nye digitale værktøjer fra VELFAC er udviklet i tæt dialog med tømrerne for at sikre, at de bidrager til at mindske kvalitetsproblemer og optimere arbejdstiden

VELFAC har nu lavet sin produktdatabase og montagevejledning frit tilgængelige i et mobilvenligt format på en online platform. Værktøjerne er designet med et stort fokus på brugervenligheden og skal fremover hjælpe til med at sikre en nem og hurtig adgang til al relevant information om vinduesproducentens løsninger.

Nu bliver det meget nemmere at finde de rigtige oplysninger i første forsøg og dermed sikre en korrekt montage af VELFAC vinduer og døre fra starten af, uanset hvor man befinder sig.

Værktøjerne skal spare tid og bidrage til mere effektive arbejdsdage
Der er altså fri og nem adgang til den nyeste info, om enten tømreren er på byggepladsen med sin mobil eller tablet eller sidder på kontoret foran sin computerskærmen. Peer Bertelsen, salgschef hos VELFAC, fortæller mere om baggrunden for de nye digitale værktøjer: 

– De er designet med fokus på brugervenligheden og optimeret til at blive anvendt på smartphones og tablets. Vi har tænkt meget på, at det skal være enkelt, og at du ikke behøver at tænke over, hvordan du skal anvende løsningerne – du gør det bare. Dermed bidrager de til at spare tid og gøre arbejdsdagen nemmere, da de hele tiden er lige ved hånden, og al relevant information kan hentes samme sted. Han fortsætter: 

– Montagevejledningen er nem at slå op i, hvis tømreren fx skal bruge et hurtigt overblik over indbygningsdetaljer ved specifikke vinduer og døre. Og med produktdatabasen går det hurtigt at finde tekniske detaljer som fx maksimalstørrelsen på en specifik dør- eller vinduesløsning, hvis tømreren står og skal rådgive en boligejer. 

Udviklet i dialog med tømrerne
VELFAC har i montagevejledningen endvidere tilføjet flere nye emner i forhold til den seneste version. Opgraderingen omfatter en ny metode til indbygning til VELFACs 200 Energy vinduer, hvor fugeprofilet altså bruges til at trække fugeplanet frem. Der er således også nyt om justering af virksomhedens topstyrede vinduer, hvor VELFAC har forenklet processen med at afmontere og justere rammen. 

Der er udover dette også nyt om, hvordan tømreren opklodser og monterer VELFACs kendte 200 Energy 2-fløjede terrassedøre. Der er endeligt også tilføjet mere information omkring montering og justering af 2-fløjede skydedøre. Peer Bertelsen uddyber: 

– Vi justerer løbende montagevejledningen i takt med vores produktudvikling og feedback fra tømrerne. På den måde kan de være sikre på at få opdateret skridt-for-skridt vejledning, der effektivt guider dem igennem monteringsprocessen fra start til slut. Det mindsker ikke kun risikoen for kvalitetsproblemer, men gør det også nemmere at optimere arbejdstiden undervejs.  

Fuldkommen information lige ved hånden i alle døgnets timer
Den nye montagevejledning er online tilgængelig via virksomhedens nye produktdatabase. Foruden en komplet oversigt over alle VELFACs produkter, inkl. informerende, har databasen også en hel sektion med mulighed for fri download. 

Det frie download omfatter dokumentation som system-snittegninger og udbudsbeskrivelser. 
Databasen har desuden et informationscenter om de generelle emner, der relaterer sig til vinduer og døre. Her finder tømreren korte og præcise forklaringer på fagudtryk og energi-værdier, ligesom man fx kan blive klogere på brandredningsåbninger og vinduets ’CPR-nr.’ 

– Produktdatabasen giver tømreren et komplet informationsværktøj, så de vigtige oplysninger og dokumentationen altid er tilgængelige i seneste opdaterede udgave. Samtidig er der som altid masser af mulighed for at tage direkte kontakt til os og få råd og vejledning, hvis der er behov for det, runder Peer Bertelsen af.

Tidligere artikelRemote Teamwork
Næste artikelNy rapport viser store forskelle på CO2-belastningen ved nybyggeri