Foto: Würth Danmark A/S // ASSY 4 Nordic C4 kan anvendes i trykimprægneret og hårdt presset træ, hvor skruens unikke overfladebehandling sikrer optimale vilkår.

Würth Danmark A/S har nu lanceret en ny og forbedret skrue til byggebranchen – ASSY 4. Skruen er en opdateret udgave af deres velkendte ASSY 3.0.

Den nye ASSY 4-skruen er blandt andet blevet opdateret med nye fræselommer, som er med til at give et perfekt finish ved alle typer af snedkerarbejde. Derudover har den fået nye fræseben, som minimerer risikoen for splitning, sårligt når der arbejdes tæt på træets kanter.

Derudover er ASSY 4-skruen udstyret med en ny og patenteret RW-kærv, som imødekommer den nyeste bitteknologi. Kærven er derudover med til at sikre en optimal kraftoverførsel. Det kræver mindre energi af både bit, kærv og maskine, hvilket øger maskinens levetid.

Udviklet til det nordiske klima og trykimprægneret træ
For at imødekomme det kolde og fugtige klima i Norden har et samarbejde mellem Würth i Danmark, Norge og Sverige resulteret i den specialudviklede ASSY 4 Nordic C4, der er beregnet til udendørs brug i det nordiske klima. Skruen har dertil fået en unik overfladebehandling og tilhører dermed korrosionsklasse C4.
Den nye skrue er testet yderst grundigt under meget barske klimaforhold i Norge og har gennemgået en såkaldt salttågetest. En Salttågetest er hvor skruen placeres i et lukket kammer og deri udsættes for accelereret korrosionsforhold med salttåge.

At der i Danmark, Norge og Sverige ofte anvendes trykimprægneret træ, ligger også som begrundelse for den nye, unikke overfladebehandling, som netop gør skruen optimal ved anvendelse i trykimprægneret træ og hårdt presset træ.

Tidligere artikelDanmarks træportal fylder 25 år
Næste artikelFrederiksberg Kommune vælger bygherrerådgiver til nyt alment plejecenter